Вітаємо з Міжнародним днем студента!

17 листопада 2022 року

 

Дорогі студенти, аспіранти, наша молода надія!

 

Щиросердечно вітаємо Вас з нагоди Міжнародного дня студента — свята тих, хто відчуває спрагу до знань, людей енергійних, активних, креативних,
сповнених ідей і надій.

      Саме у цьому віці – студентському – поглиблюється пізнання світу, визріває перше кохання, відбувається становлення особистості та обирається подальший життєвий шлях. Саме зі студентської лави починається довга та наполеглива дорога пошуків. Студентство – це період життя, сповнений духу творчості, нових знайомств, безсонних ночей та переживань через іспити і заліки, сесію…

     Шановні студенти! Ви навчаєтеся в одному з найпрестижніших університетів країни, знаному в Європі і світі. В 2023 році ми будемо святкувати 125-річчя університету. Більше двох сотень тисяч наших випускників уславили Україну, зробили вагомий внесок у розбудову економіки всього світу, нашої країни, особливо агропромислового комплексу, освіти і науки. Зараз у кожного з Вас формується світогляд, відбувається становлення як фахівця, тому намагайтеся почерпнути якомога більше знань, умінь, корисного та пізнавального. Адже від Вашої небайдужої життєвої позиції, працелюбності, волі, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України. Не випадково ще Томас Едісон говорив: геній – це один відсоток натхнення та дев’яносто дев’ять відсотків поту!

     Пишаємося і радіємо за Ваші успіхи і перемоги, називаємо кращих серед кращих – Єлизавету Баранову, Олександра Берегея, Вікторію Бізюк, Еріку Броннікову, Софію Вернидуб, Олександра Вертелецького, Вероніку Вєрємєєву, Дмитра Гаєва, Микиту Гречку, Вікторію Дорошенко, Дмитра Єлізарова, Олександру Калініченко, Владислава Косенюка, Ольгу Красновид, Дмитра Кротика, Іванну Кузуб, Юлію Макаренко, Діану Саржан, Аліну Семенко, Наталію Семенюк, Софію Стеценко, Володимира Типила, Костянтина Фіщука, Анастасію Чернявську, Андрія Шаха, Максима Шевчука, Андрія Шостака та інших.

     У сьогоднішніх умовах воєнного стану всі ми повинні усвідомлювати свою відповідальність за нашу боротьбу, активніше братися за нове, сумлінно навчатися, долучатися до наукового пошуку, розуміючи, що ваші колеги, батьки виборюють перемогу і вам розбудовувати країну!

 

     Дорогі друзі! Хай навчання в НУБіП України стане для усіх Вас надійною сходинкою у процвітаюче майбутнє!
     Бажаємо Вам мирного неба, міцного здоров’я, захоплюючих подій і здійснення усіх мрій, успіхів у навчанні і творчості!

 


З найкращими побажаннями
 

 

ректор НУБіП України,          Станіслав Ніколаєнко

 

академік Національної академії
педагогічних наук України,
доктор педагогічних наук, професор

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook