Онлайн зустріч наставника з групою

20 вересня 2022, 11:41

   20 вересня відбулася виховна година наставника 2 курсу 2 групи факультету аграрного менеджменту НУБіП України. Під час зустрічі зі студентами було обговорено дистанційне навчання, а саме онлайн відвідування семінарських та лекційних занять, ступінь їх підготовки до занять, вчасна здача самостійних робіт в elearn, а також результати атестації.
   Студентам повідомлено, що 17 листопада на кафедрі банківської справи відбудеться Міжнародний науково-практичний круглий стіл “Страховий ринок України: виклики в період дії воєнного стану та перспективи подальшого розвитку”. Бажаючі можуть взяти участь.
    Співпраця освіти та бізнесу пропонує із 17 листопада по 12 грудня, безкоштовно, онлайн, спецкурс Бізнес очима власника: “From Start-up to IPO”. Це лекції про те, як створити компанію та зробити її успішною, сертифікати та подарунки для найкращих учасників курсу, можливість запустити старт своєї кар’єри в міжнародній компанії.
   Хочу побажати усім успішного навчального року, міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, творчих здобутків і мирного неба!


Інна Гуща,
наставник групи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook