ОНЛАЙН ЗУСТРІЧІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

2 листопада 2022 року
В умовах сьогодення, студенти і викладачі які звикли до дистанційної роботи, не можуть змиритися з дійсністю. В умовах жорстких обмежень, коли студенти майже не спілкуються між собою, навчатися дуже важко, а займатися виховною роботою на відстані ще важче. Є студент, що перебуває на окупованій території і успішно вчиться, інші втратили помешкання і місця проживання, перебувають за кордоном і також відмінно навчаються. Інші перебувають у відносній безпеці і мають заборгованості або зовсім не відвідують заняття.
Особливі випробування випали на вступників 2020 року, вони вже третій рік навчаються майже постійно дистанційно, їм думаю найважче. Все це впливає і на успішність, зокрема. Намагаємось підтримувати  традицію і необхідність проводити онлайн зустрічі з академічними групами «Економічна кібернетика» і «Цифрова економіка» третього курсу. Часто просто захожу на пари до своїх груп, ненадовго, всі викладачі з розумінням відносяться, доступ дуже зараз зручний.
 Останні тижні зустрічі були зумовлені обговоренням результатів проміжної атестації, можливостям і проблемам ліквідації заборгованості перед зимовою сесією.
Зображення, що містить стілАвтоматично згенерований опис
 Також на  зустрічі обговорювали можливості ліквідації  боргів з плати за навчання. У нас всього двоє з двох груп. Обіцяли вирішити в найближчі дні.
Обговорили лист МОН про рекомендований порядок дій на випадок виникнення загроз соціального та воєнного характеру.
 
Наталія Рогоза,

 наставник груп 3 курсу за ОП «Економічна кібернетика», «Цифрова економіка» 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook