Команда шахістів Національного університету біоресурсів і природокористування України переможці інтелектуального фестивалю студентської молоді до дня захисників і захисниць України

7 листопада 2022 року

      02 листопада 2022 року в конференц-залі Міжнародної академії управління персоналом, за підтримки Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, відбувся Інтелектуальний фестиваль студентської молоді до Дня захисників і захисниць України, з метою подальшого розвитку інтелектуальних здібностей студентів, підвищення спортивної майстерності студентської молоді, широкого залучення різних верств населення до занять фізичною культурою та спортом.

\

     Фестиваль проводився у трьох номінаціях серед шести команд студентів закладів вищої освіти міста Києва. Участь у заході взяли понад 60 студентів, представників 6 закладів вищої освіти міста.

      Національний університет біоресурсів і природокористування України став не виключенням та прийняв активну участь в даному заході.

     Команду НУБіП України представляли: факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК (Тараканов Роман, Іванченко Дмитро, Лісневська Марія - студенти 1 курсу; Ворошилов Данііл - магістр 1 року навчання), ННІ лісового і садово-паркового господарства (Барбара Дмитро). Тренером і головною стимулюючою підтримкою нашої команди був доцент кафедри технології мясних, рибних та морепродуктів Олександр Савченко, який є Шаховим Королем університету і неодноразово це підтверджував.

     Турнір проходив з трьох дисциплін: шахи, брейн-ринг та вікторина з національно-патріотичного виховання.

     Команда з шахів складалася з п’ятьох учасників, троє з яких є студентами факультету харчових технологій: Ворошилов Данііл, Дмитро Іванченко та Марія Лісневська.

     Тараканов Роман, Барбара Дмитро, Ворошилов Данііл та Лісневська Марія представляли нашу команду на брейн-рингу.

      Честь університету у вікторині захищав Тараканов Роман.

     За підсумками командного заліку, студенти Національного університету біоресурсів і природокористування України посіли перші місця з усіх трьох дисциплін, були нагороджені Кубками, Медалями та Дипломами.

     В кінці фестивалю всіх учасників турніру чекало частування різноманітними смаколиками.

 

 

Вітаємо студентів НУБіП України з перемогою!

     "Ми дякуємо спортивному клубу «Інтелект, Краса, Сила столиці України» та висловлюєм свою повагу щодо популяризації та розвитку національно-патріотичного та фізичного виховання серед студентської молоді міста Києва та України. Сподіваємося, що подібні турніри будуть проводитися часто і стануть традиційними" – стверджує Роман Тараканов.

         

Бажаємо непереможного спортивного духу, нових досягнень

і перемог!

РАЗОМ КРОКУЄМО ДО ПЕРЕМОГИ!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!!!

ХВАЛА СЛАВЕТНОМУ НУБіП УКРАЇНИ!!!

 

Роман Тараканов,
студент 1 курсу факультету харчових
технологій та управління якістю продукції АПК

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook