Студентська жіноча збірна НУБіП України з футзалу срібні призерки Чемпіонату міста Києва серед ЗВО

4 листопада 2022 року
   3 листопада 2022 року в спортивному комплексі НПУ ім. М.П. Драгоманова відбулась фінальна частина Чемпіонату міста Києва з футзалу серед жіночих команд ЗВО сезону 2021-2022 р.р., яка була перенесена через військові дії в нашій країні.
   В грі за третє місце зустрічалися команди Київського університету ім. Б. Грінченка та НПУ ім. М.П. Драгоманова. Обидві команди дуже сильні, тому гра була цікавою та насиченою гольовими моментами. У підсумку, перемога та бронзові нагороди у футзалісток НПУ ім. М.П. Драгоманова.
   У фінальному матчі змагалися команди НУБіП України та КНУ ім. Т. Шевченка. У першому таймі гра була досить рівною та напруженою, спортсменки тримали оборону та грали на контратаках. Лише в кінці тайму, одна з атак КНУ завершилась забитим голом у наші ворота. У підсумку, матч закінчився перемогою КНУ ім. Т. Шевченка.
 
   Жіноча збірна НУБіП України - срібні призерки Чемпіонату міста Києва з футзалу серед ЗВО сезону 2021-2022 р.р., а керівник команди старший викладач кафедри фізичного виховання Олена Отрошко, отримала звання «Кращого тренера» турніру.
 

Вітаємо наших дівчат та бажаємо їм успіхів в новому футзальному сезоні.

 
Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook