Гелловін у гуртожитку №6: креативно і цікаво

31 жовтня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Страшне свято нечисті відзначається щороку в багатьох країнах світу. Люди вибирають собі образ на Хелловін, роблять яскравий макіяж і вирушають святкувати торжество. Цього року Хелловін припадає на понеділок і приводом для вихідного, на жаль, не є.

   Перші згадки про Гелловін припадають ще на XVI століття, оскільки його прообраз — язичницьке свято Самайн, яке асоціювалося зі смертю, потойбічним і надприродним, відзначалося ще кельтами. Потім Самайн стали відзначати в усіх країнах Британських островів. У XIX-XX століттях свято поступово відмирає, йому на зміну приходить більш сучасне свято — Геллоуін, що традиційно вважається Днем усіх святих.
   День Всіх Святих триває одну ніч. У стародавні століття люди вірили в те, що 31 жовтня прокидається вся нечиста сила і, перетворюючись на тварин, блукає серед нас. Більш того, існує версія, що духи часто приходять в свої колишні житла, щоб перевірити, як поводяться нові господарі.
   Студентська рада разом з адміністрацією, не змогла лишитись осторонь даного свята і вирішила трошки прикрасити стіни рідного гуртожитку.

 

   Активна підготовка декорацій тривала близько тижня,та результат того вартий.

 

   На вході вас привітно зустріне наш пан скелет Степан та гарно прикрашена вахта.

   А піднімаючись до себе на поверх, ви можете бачити як гарно оздоблені сходи.

 

   Крім того, задля заохочення студентів до активної культурно – масової роботи, студентська рада запустила 4 конкурси (на кращий мейк ап. До свята, стилізоване вбрання, креативно прикрашена кімната та ін.), які допоможуть як і відволіктися, так і зануритись у цю атмосферу містичного свята.

   Бажаємо вам мирного веселого свята та дякуємо нашим захисникам, завдяки яким ми маємо можливість його святкувати.

Юрій Масалович,вихователь гуртожитку №6
Ольга Красновид, заступник голова СР гуртожитку №6

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook