Початок сесії для магістрів 2-го року навчання

27 жовтня 2022 року

 От і розпочалася остання сесія для магістрів 2-го року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Здавалося би, буденна справа, якби не війна … Але дивлячись на позитивний та рішучий настрій студентів, зникають всі невпевненості і страхи перед майбутнім. Адже саме вони - це та молодь, в руках яких майбутнє країни, її відбудова і економічний зростання.

 

Зі студентами на початку сесії поспілкувалися доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Лідія Василівна Шинкарук та наставник групи, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Анна Вадимівна Дергач. В ході бесіди були обговорені питання сесії, майбутнього захисту. Не оминуло увагою і питання безпеки та здоров’я студентів в цей непростий час. Викладачі запевнили магістрів у всілякій підтримці та надали відповіді на питання, що цікавили студентів. Студенти, в свою чергу висловили вдячність рідному Університету і викладачам кафедри зокрема за можливість навчання у максимально сприятливій атмосфері, яка створена для них в НУБіП України.

Попереду ще багато роботи: і решта екзаменів, і підготовка постерних презентацій, і головна подія – результат навчання – захист кваліфікаційних магістерських робіт!

Бажаємо нашим магістрам успіхів, натхнення, реалізації всіх планів в мирній вільній Україні!

 

Анна Дергач,
наставник магістрів 2-го р.н.
ОП «УІДтаМП»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook