Профорієнтаційна робота на факультеті ветеринарної медицини триває

18 жовтня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Вступна кампанія 2022 тільки закінчилась, а нові вступники вже активно починають готуватись до нової хвилі подачі документів.
   Уже зараз майбутні абітурієнти намагаються дізнатися усе про омріяний заклад вищої освіти, а тому щодня приходять із батьками та друзями на факультет ветеринарної медицини НУБіП України, аби на власні очі побачити, що ж чекає їх у процесі навчання.
   Сьогоднішнім нашим гостем став учень 9 класу київської школи №62 Воробйов Данил.

   Маючи ще два роки до вступу, Данило вже почав активну підготовку: постійно бере участь в олімпіадах з біології та хімії, ходить на додаткові заняття з зоології та виступає активним волонтером, який допомагає безпритульним тваринам.
   На наше запитання чому ж саме факультет ветеринарної медицини НУБіП України, Данило заявив, що, аналізуючи статистику вступу і пріоритетність даної спеціальності, сумнівів куди ж вступати не має, оскільки університет забезпечує підготовку висококваліфікованих конкурентоспроможних фахівців ветеринарної медицини, які мають досить великі можливості реалізації не тільки в Україні, але й закордоном.
   Саме тому під час екскурсії особливу увагу Данило звернув на факультетську клініку «Ветмедсервіс», де Юлія Гриб канд. вет. наук, асистент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька, розказала та показала основні етапи роботи ветеринарного лікаря. Також під її керівництвом, Данило зміг зробити біохімічний аналіз крові та ознайомитися з роботою УЗД апарату.

 

   Оглянувши факультет та завітавши на всі кафедри, Данило ще раз впевнився у тому, що зробив правильний вибір з майбутньою спеціальністю.

   Тож побажаємо Данилу гарного навчання та з нетерпінням чекаємо серед студентів нашого факультету!

Ольга Красновид,
голова СО факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook