Онлайн захід на тему: «Програма поінформованості про психічне здоров’я»

18 жовтня 2022 року

 6 жовтня Команда Abha Mission SHE і Grads International School (Індія) за участю викладачів, аспірантів та студентів Національного університету біоресурсів та природокористування України та Національного авіаційного університету (Україна) провели онлайн захід на тему: «Програма поінформованості про психічне здоровя».

Одним з організаторів цього заходу  була професор кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського доктор економічних наук, професор Резнік Надія Петрівна, яка запросила взяти участь в онлайн зустрічі аспірантів та студентів з України.
Усі доповіді були підготовлені у формі презентацій, учасники змогли відкрити та обговорити актуальні проблеми психічного здоров’я загалом та під час війни в Україні.
 
Під час своїх доповідей учасники заходу з української сторони змогли передати колегам з Індії всю біль та страждання українського народу на сьогоднішній день, а також поділились своїм досвідом та методами, які допомагають їм заспокоїтись  та знайти внутрішню рівновагу у тяжких життєвих  ситуаціях.
Загалом онлайн зустріч відбувалась протягом 5 годин. Індійські фахівці поділилися і багатим своїм досвідом. В якості своїх методик ними було запропоновано  молитви та пісні на позитивні тематики. Після закінчення заходу усі отримали сертифікати учасника.
 
Альона Загородня,
аспірантка кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
 
 

    

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook