Організація навчального процесу – тема першої зустрічі наставника академічних груп зі студентами першого курсу спеціальності «Комп’ютерні науки»

8 жовтня 2022, 20:25
НУБіП України

     На початку нового навчального року у студентів першого курсу завжди є багато питань щодо організації навчального процесу. Цей рік є особливим, враховуючи ситуацію з військовим станом, розповсюдженням вірусу COVID-19 на території України, а тому питань виникає ще більше. Саме тому, 22 вересня 2022 року відбулась чергова зустріч наставника групи, доцента кафедри інформаційних систем і технологій Харченка Володимира Віталійовича зі студентами першого курсу спеціальності «Комп’ютерні науки».
     Під час спілкування Володимир Віталійович, в першу чергу, наголосив на необхідності відвідувати пари, дотримуючись усіх карантинних вимог та уважно слідкувати за своїм здоров’ям. Важливим аспектом зустрічі було знайомство з місцями розташування укриттів, які закріплені за факультетом інформаційних технологій, а також локаціями навчальних корпусів, в яких відбувається навчання студентів спеціальності «Комп’ютерні науки». Разом з цим, першокурсники були ознайомлені із графіком навчального процесу та розкладом занять на перший семестр 2022-2023 н.р.
    Наступним питанням, що вимагало першочергового вирішення, було підготовка документів, необхідних для реєстрації на військовий облік студентів чоловічої статі. Тому, відповідно до розпорядження декана факультету, були зібрані та сформовані всі необхідні документи, які були передані для подальшого опрацювання.
    Також на зустрічі студенти поділилися своїми першими враженнями від навчання в стінах університету та наголосили про насичений навчальний процес.


  Володимир Харченко
к.е.н, доцент кафедри інформаційних систем і технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook