5 група 1 курсу відвідала кращий в Україні навчально-науково-виробничий Клінічний центр «Ветмедсервіс»

7 жовтня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   6 жовтня 2022 року студенти першого курсу 5 групи відвідали клінічний центр факультету ветеринарної медицини НУБіП України. Якщо хтось до цього сумнівався у виборі професії, то після екскурсії всі із захопленням та впевненістю твердять, що вони там де потрібно.

   Навчально-науково-виробничий Клінічний центр "Ветмедсервіс" забезпечує навчальний процес клінічною підготовкою студентів факультету ветеринарної медицини. Забезпечує кафедри клінічно хворими тваринами та біологічним матеріалом, відібраним від хворих тварин, що дає можливість наочно студентам показати та навчити проводити диференціацію хвороб та правильно поставити діагноз. Метою роботи центру є наближення практичного навчання студентів до виробничих умов та залучення позабюджетних коштів за рахунок надання виробничих, науково-консультаційних, рекламних, діагностичних та лікувально-профілактичних послуг.

   Як сказав завідувач В’ячеслав Соломон в підпорядкування Клінічного центру входять наступні структурні підрозділи:

  • Клініка продуктивних тварин;
  • Клініка дрібних тварин;
  • Госпіталь для коней;
  • Ветеринарне забезпечення здоров'я тварин у ВП НУБІЇ! України;
  • Віварій;
  • Навчальна лабораторія лабораторного тваринництва.

   Надзвичайно широким є спектр надання послуг. Це і діагностика, лікування та профілактика хвороб продуктивних та дрібних домашніх тварин, діагностика, лікування та профілактика хвороб риб, птиці та екзотичних тварин, надання стаціонарних лікувальних послуг власникам тварин; надання готельних, оздоровчих та косметичних послуг власникам дрібних домашніх тварин та інше.

   Як відмітив В’ячеслав Віталійович клінічний центр «Ветмедсервіс» оснащений сучасним обладнанням, яке дозволяє діагностувати різні хвороби тварин.
   Студенти відвідали сучасний банк крові, хірургічну залу, зоопарк під мікроскопом 3.0, клініку продуктивних тварин та багато чого іншого.

   Дякуємо за цікаву та пізнавальну екскурсію завідувачу клінічного центру «Ветмедсервіс» В’ячеславу Соломону.

Наставник групи Наталія Друзь.
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook