НАУКОВО-МЕТОДИЧНА РАДА ВИЗНАЧИЛА ЗАВДАННЯ НА НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

5 жовтня 2022 року

 129 вересня 2022 року відбулося засідання науково-методичної ради інституту. Степанія БІЛИК, голова ради, заступниця директора з навчальної і навчально-методичної роботи ознайомила присутніх з порядком денним засідання і окреслила основні напрями роботи та завдання науково-методичної ради на новий навчальний рік.

Заступниця директора Степанія БІЛИК у своїй доповіді зосередила увагу присутніх на особливостях організації освітнього процесу у першому семестрі 2022-2023 н.р. в умовах воєнного стану, довела до відома членів науково-методичної ради графік освітнього процесу для здобувачів денної форми здобуття освіти, звернула увагу присутніх на забезпеченні контролю освітнього процесу.

Також доповідачкою було визначено ряд важливих складових освітнього процесу серед яких: присутність студентів на заняттях, забезпечення здобувачів вищої освіти навчально-методичними матеріалами, оновлення ЕНК на навчально-інформаційному порталі Moodle, організація участі студентів в олімпіадах, наукових заходах, керівництво та опублікування наукових праць спільно зі здобувачами освіти, а також активізація роботи наставників академічних груп.

Наступним питанням винесеним на розгляд було затвердження плану роботи науково-методичної ради інституту на 2022-2023 н.р., який представила голова ради. Після обговорення його було одноголосно підтримано.

345

На засіданні науково-методичної ради плани роботи відділів на 2022-2023 н.р. презентували:

  • Володимир ЗАЙЧУК, завідувач відділу гуманітарної освіти, виховання та студентських справ;
  • Світлана СУДОМИР, завідувачка відділу навчально-науково-інноваційної діяльності,
  • Галина ХРИСТЕНКО, завідувачка навчального відділу.

Після активного обговорення плани роботи було одноголосно схвалено.

На завершення розглянули питання про рекомендацію до друку методичних матеріалів.

Науково-методична рада інституту розглянула й інші важливі питання.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook