Розпочато осінній цикл відкритих лекцій на економічному факультеті

1 жовтня 2022 року
     Відповідно до наказу ректора НУБіП України від 11.07.2022 року № 459 та затвердженого графіку проведення відкритих лекцій на економічному факультеті за перший місяць навчального процесу було проведено 4 відкритих лекційних занять науково-педагогічними працівниками факультету.
     29  серпня 2022 року доктор економічних наук, доцент кафедри економіки Ланченко Євгеній Олександрович провів відкриту online-лекцію з дисципліни «Економіка праці й соціально трудові відносини» на тему: «Система соціально-трудових відносин».для 19 студентів ІІ курсу денної форми навчання спеціальності 051 «Економіка (Економіка підприємства)».
    На лекції були присутні: заступник декана економічного факультету Нагорний В.В.; завідувач кафедри економіки Байдала В.В., професор кафедри економіки Єрмаков О.Ю., доценти кафедри економіки Гаврилюк І.П., Степасюк Л.М., Гуцул Т.А.,Чередніченко О.О., Мірзоєва Т.В.; старший викладач кафедри економіки Коваленко Л.В.; асистенти кафедри економіки Рубан О.О., Якимовська А.В. та відповідальна від економічного факультету для здійсненням контролю за якістю навчання, в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування, доцент Костюк В.А.
      Студенти відзначили доброзичливість лектора, повагу і такт по відношенню до них.
     5 вересня 2022 року відбулася відкрита лекція старшого викладача кафедри обліку та оподаткування Криворота Олега Григоровича з дисципліни «Бухгалтерський облік» на тему «Рахунки бухгалтерського обліку і подвійний запис» для 20 студентів 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» економічного факультету. Лекція проходила в дистанційному режимі з використанням програми Webex.
     На лекції були присутні: відповідальна від економічного факультету для здійсненням контролю за якістю навчання к.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А., заступник декана економічного факультету з навчальної роботи к.е.н., доцент Нагорний В.В., завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професор Гуцаленко Л.В., д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Калюга Є.В., д.е.н., професор кафедри статистики та економічного аналізу Савчук В.К., доценти кафедри обліку та оподаткування Боярова О.А., Дерев’янко С.І., Слєсар Т.М., Данілочкіна О.В., Ганяйло О.М., Мельянкова Л.В., Шевчук К.В., Литвиненко В.С.
     Викладач отримав від студентів схвалені відгуки за професіоналізм та жваву дискусію щодо подвійного запису та кореспонденції рахунків.

     20 вересня 2022 року доктор економічних наук, доцент кафедри економіки Мірзоєва Тетяна Володимирівна провела відкриту лекцію з дисципліни «Обґрунтування господарських рішень і оцінка ризиків» на тему: «Невизначеність як першопричина ризику підприємницької діяльності» для студентів 4 та 2 Ст курсу спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Економіка підприємства».
   На відкритій лекції були присутні: відповідальна від економічного факультету для здійсненням контролю за якістю навчання в. о. завідувача кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А., завідувач кафедри економіки, професор Байдала В.В., гарант ОП «Економіка підприємства», доцент кафедри економіки Степасюк Л.М., доценти кафедри економіки Гаврилюк І.П., Гуцул Т.А., Ільків Л.А.; старший викладач кафедри економіки Коваленко Л.В.; асистент кафедри економіки Рубан О.О.
     Колеги та студенти оцінили проведену лекцію як таку, що прочитана на високому рівні.
     20 вересня 2022 року відбулася відкрита лекція доктора економічних наук, доцента кафедри фінансів Негоди Юлії Володимирівни з дисципліни «Бюджетна система» на тему: «Гендерно-орієнтоване бюджетування»для 17 студентів 2 Ст курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ОПП «Фінанси і кредит».
      На відкритій лекції були присутні декан економічного факультету, д.е.н., професор Анатолій Діброва; завідувач кафедри фінансів, д.е.н., професор Надія Давиденко; завідувач кафедри глобальної економіки, д.е.н., професор Наталія Вдовенко; завідувач кафедри економіки, д.е.н., професор Вікторія Байдала; відповідальна від економічного факультету для здійсненням контролю за якістю навчання, в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування, доцент Вікторія Костюк, професор кафедри економіки Олександр Єрмаков; д.е.н., доцент Віталій Радько, д.е.н., доцент Віра Бутенко; к.е.н., доцент Лариса Олійник; к.е.н., доцент Леся Воляк; к.е.н., доцент Юлія Біляк; к.е.н., доцент Олександр Лабенко; к.е.н., доцент Аліна Буряк; к.е.н., доцент Галина Скрипник; к.е.н., доцент Зоя Тітенко; к.е.н., доцент Віталій Нагорний.
    Середній бал оцінювання якості проведення відкритих лекцій викладачами за 100-бальною шкалою становив 97; 96; 98; 99%, що є високим показником. Лекції були проведені на високому, методичному рівні з використанням сучасних технічних засобів навчання.
      Студенти також високо оцінили відкритілекціївикладачів. В більшостівипадківвони не мализауважень. Одним із побажань студентів було збільшити кількістьвідеоматеріалівпрочитанихлекцій.
  Перед лекціями всі викладачі розмістили на дошці оголошень та на сайтах кафедр тему, місце та час проведення лекцій: https://nubip.edu.ua/node/113471, https://nubip.edu.ua/node/113673, https://nubip.edu.ua/node/114485, https://nubip.edu.ua/node/114431,
   Після проведення усіх лекцій відбулося обговорення результатів на засіданнях кафедр та оприлюднено на сайті університету https://nubip.edu.ua/node/114058, https://nubip.edu.ua/node/113852, https://nubip.edu.ua/node/115099, https://nubip.edu.ua/node/114680,
      Всі анкети викладачів та студентів були проаналізовано та передано до навчальної частини.
 
Вікторія Костюк,
відповідальна від економічного факультету
для здійсненням контролю за якістю навчання

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook