МІЖНАРОДНА ДІЯЛЬНІСТЬ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ КОНСТРУКЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ І МАТЕРІАЛОЗНАВСТВА В НОВОМУ 2022 – 2023 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

2 жовтня 2022 року
Міжнародна діяльність кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства в новому 2022 – 2023 навчальному році почалася з участі в 62 міжнародній науковій конференції „Solidification and Crystallization of Metals 2022”, що відбулася 28 – 30 вересня в м. Gliwice, Польща. Конференція була організована комітетом інженерів – ливарників Польської академії наук. В склад наукового комітету конференції був залучений доцент кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства к. т. н. Гнілоскуренко С. В.
В конференції прийняли участь представники Польщі, України, Словаччини, Індії, Великої Британії, Чехії, Туреччини, Китаю, Ірану, Німеччини, Саудівської Аравії, Данії та США. Тематика докладів була присвячена процесам, що пов’язані з твердненням і кристалізацію металів і сплавів, новітніми матеріалами і технологіями ливарного виробництва, структурою і властивостями металевих сплавів і моделюванням ливарних процесів. Представники цих країн зробили 5 пленарних, 35 секційних і 20 постерних доповідей.
Кафедра технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства презентувала доповідь, що була присвячена закономірностям виділення теплоти кристалізації при затвердінні легованих чавунів (рис.).
 

Рис. Презентація доповіді кафедри технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства на 62 конференції

 

 
Завідувач кафедри ТКМіМ  Афтанділянц Є. Г.

Доцент кафедри ТКМіМ  Гнілоскуренко С. В.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook