ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ КУРАТОРА 4 ГРУПИ 1 КУРСУ, В УМОВАХ КЛІНІЧНОГО ЦЕНТРУ ВЕТМЕДСЕРВІС ЗУСТРІЧ БУЛА ПРИСВЯЧЕНА ОБГОВОРЕННЮ НАГАЛЬНИХ ПИТАНЬ, А ТАКОЖ ЕКСКУРСІЇ ПО КЛІНІЧНОМУ ЦЕНТРУ ТА ЗНАЙОМСТВУ З НИМ

26 вересня 2022, 15:28
ФВМ НУБіП України

   24 вересня 2022 відбулася кураторська години 1 курсу 4 групи з факультету ветеринарної медицини, які знаходяться на очному навчанні. Розглянуто питання щодо явки студентів на очні заняття, місця їх перебування та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності групи в цілому.
   Обговорили з групою про велику відповідальність кожного з них перед ввіреними їм студентським життям. Наголосив, що зараз на очному навчанні потрібно максимально здобувати знання зі спеціалізованих предметів, які стосуються вищої освіти першого курсу, і яким потрібно максимум приділити уваги.

 

   Можна відмітив, що здобувачі вищої освіти знаходяться у захваті від того, що вийшли на очне навчання. Особливо першокурсники, їм дуже цікаво знаходитись на заняттях і про це свідчить високий відсоток їх явки
   Групу було проінформовано про загальну відвідуваність студентів першого курсу. Також звернувся до студентів з розумінням поставитись один до одного та допомагати один одному зорієнтуватись в університетському житті. Наголосив, що староста має тримати під контролем перебіг навчання та відвідуваність кожного студента та повідомляти про причину відсутності студента на парі куратору групі. Дотримуватися в корпусі правил поводження під час воєнного стану та усіх рекомендацій щодо протидії поширенню вірусу COVID-19.

 

   Поспілкувалися про тісну співпрацю зі студентами паралельних груп, ділитися досвідом та знаннями між собою, адже їх чекає здача єдиного державного кваліфікаційного іспиту. Тому студентам потрібно про це пам’ятати й готуватись до цих випробувань. Наголосив на графіку подання звітів щомісяця, щодо рейтингової комісії протягом всього навчального року, де бали будуть впливати на загальний рейтинг (максимум можна набрати 10 балів).
   Староста Сергій Прокопенко детально доповів про стан виконання графіку освітнього процесу здобувачами групи, місця їх перебування (проживання) та кількість поселених у гуртожитку студентів (які кімнати).
   На завершення, наставник групи провів екскурсію для 4 групи 1 курсу по клінічному центру Ветмедсервіс.

 

 

Віталі Гончар, наставник 1 курсу 4 групи,
асистент кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook