Екскурсія на кафедру конярства і бджільництва студентів 1 курсу ОП «Економічної кібернетики» і «Цифрової економіки».

25 вересня 2022 року
Студенти першого курсу спеціальності 051 «Економіка» ОП «Економічна кібернетика» та ОП «Цифрова економіка» 23 вересня відвідали стайню і пасіку НУБіП.
Анжеліка, директор стайні, зустріла першокурсників, розповіла про її мешканців, про характер і поведінку тварин, породи коней, спосіб їх утримання та годівлю, а також високий рівень підготовки, адже вони постійно отримують призові місця у кінних забігах.
На пасіці майбутніх кібернетиків та цифровиків привітав завідувач кафедри конярства і бджільництва Повозніков Микола Гаврилович, доктор с.-г. наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України.
Для першокурсників він провів пізнавальний майстер клас. В ігровій формі, використовуючи українську поезію, історію та різноманітні методи навчання, продемонструвавши найвищий, витончений рівень педагогічної майстерності, Микола Гаврилович надав унікальну інформацію про сучасні методи розвитку бджільництва. Миколі Гавриловичу вдалося настільки зацікавити студентів, що не зважаючи на дощ, вони були у захваті! В кінці майстер класу визначили переможця – найактивнішу студентку, яка надала найбільшу кількість правильних відповідей – заступницю старости, Аліну Метелицю. Аліна отримала приз від завідувача – мед з акації.
Загалом першокурсники одержали багато позитивних емоцій та незабутніх приємних вражень від спілкування з тваринами і від нових знань.

Куратор першого курсу спеціальності 051 «Економіка»

ОП «Економічна кібернетика» та ОП «Цифрова економіка»

 доцент кафедри економічної кібернетики,

к.е.н. К.В. Наконечна. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook