Відкриті заняття циклової комісії Інженерних та аграрних дисциплін

22 вересня 2022 року

 

1Відкриті заняття – одна із важливих форм виявлення рівня педагогічної майстерності та професійної компетентності викладача, яка дає можливість продемонструвати рівень володіння навчальним матеріалом та навичками педагогічної роботи.

Минулого тижня викладачі циклової комісії Інженерних та аграрних дисциплін Михайло СИНОВЕЦЬ та Євген ГОРОТЬ провели відкриті заняття з дисципліни Інженерна та комп’ютерна графіка у групі Е-11М, по темах: “Поділ кола на рівні частини” та “Геометричні побудови”.

24

Методично заняття відповідали таким основним вимогам: проведені на сучасному рівні; мали закінчений характер; були внутрішньо переконливими; викликали зацікавленість у аудиторії; активізували і спрямовували на активну практичну роботу студентів; містили продумані приклади графічних побудов; матеріал подавався доступно, зрозуміло, чітко і в логічній послідовності.

53

Залежно від теми, рівня підготовки студентів, специфіки і особливостей навчальної дисципліни використовувався переважно індуктивний чи дедуктивний спосіб подачі навчального матеріалу.

Присутні ПП, Олег КАЛАТАЛО, Наталія ЮЧИШИН, Мирослав ЯЦИКІВ, Василь ФУРДЕЙ, Франя ЧУМАРНА, Сергій БРИЛІНСЬКИЙ, Андрій ГЛОВИН, Микола ЛЕСЬКІВ високо оцінили рівень проведених відкритих занять.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook