Старт до нових знань і здобуття омріяної професії: відбулась посвята у студенти на факультеті ветеринарної медицини

19 вересня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Посвята у студенти – це одна із найголовніших подій у житті кожного студента, подія, яку першокурсники запам’ятають назавжди: саме в цей час вступник стає студентом й отримує студентський квиток. Розпочинається новий, цікавий етап самостійного життя. Це пора відкриття незвіданих перспектив у світі знань.

   На факультеті ветеринарної медицини відбулась урочиста лінійка з нагоди посвячення в студенти, вручення студентських квитків та прийняття «Присяги першокурсника». Сьогодні наша дружня родина факультету поповнилася 266 першокурсниками, які стали студентами. І ми сподіваємося, що нинішні студенти не лише поповнять здобутки попередніх поколінь, але й прославлять добре ім’я Університету. Цьогорічна вступна компанія була нелегкою для всіх випускників та їх батьків, оскільки їм довелося витратити багато енергії і сил, щоб дійти до омріяної мети – стати студентом факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

   Відкрив свято декан факультету, професор Микола Цвіліховський, який привітав першокурсників, їх батьків, науково-педагогічний колектив факультету і всіх присутніх з цим святом.

 

 

   У вітальному слові декан наголосив, що основне завдання факультету – забезпечити якісну освіту у підготовці високопрофесійного, конкурентоспроможного фахівця в галузі «Ветеринарної медицини». Щоб досягти вершини своєї професійності, студентам слід запастися терпінням, старанністю, бути всебічно розвиненими, формувати у собі особистість, гідну громадянина своєї країни. Декан побажав першокурсникам успішного навчання, активного і цікавого студентського життя.

 

 

   На посвяті було вшановано хвилиною мовчання загиблих випускників факультету внаслідок нападу росії на Україну.

   З вітальним словом до першокурсників і їх батьків, звернувся ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко, який сердечно привітав студентів- першокурсників у дружній родині університету і наголосив, що вони обрали професію, яка забезпечує здоров’я тварин та оберігає людство. Він наголосив, що цей навчальний рік, незважаючи на війну і пандемію Covid-19, буде для університету і нашої країни переломним і успішним. Побажав першокурсникам успіхів у навчанні та активно працювати над досягненням своє мрії - стати висококваліфікованими лікарями ветеринарної медицини. Всім присутнім ректор побажав міцного здоров’я, мирного неба та нашої найшвидшої перемоги.

 

   Також, студентів привітали голова ради роботодавців факультету ветеринарної медицини, професор Сергій Ничик; куратор 11 групи, професор Світлана Ткачук; голова СО факультету Ольга Красновид, які побажали першокурсникам міцного здоров’я, великого натхнення на шляху підкорення вершин знань, наполегливості та терпіння, мудрості й порозуміння, злагоди і, найголовніше – миру!

 

   Першокурсники факультету прийняли присягу студента НУБіП України та присягнули бути гідним студентом університету, патріотом держави і свідомим громадянином.

 

   Після цього, першокурсникам були врученні студентські квитки.

 

 

 

 

 

 

   Зі святом вас, шановні першокурсники і в добрий час!

СЛАВА ФАКУЛЬТЕТУ!!!
СЛАВА УНІВЕРСИТЕТУ!!!
СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook