Студентське містечко безупинно готується до поселення першокурсників

15 вересня 2022 року
   Напередодні поселення студентів 1 курсу, за ініціативи директора студентського містечка Сергія Стецюка, відбулось зібрання із завідувачами гуртожитків та паспортистами паспортного відділення університету.

   Із вкрай важливими меседжами та настановами до наради долучилися проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко та начальник відділу соціальної роботи Віктор Потебня.

   Основним завданням наради є зведення на фінішну пряму процесу підготовки житлових кімнат для новоприбулих мешканців, обговорення та реалізація організованої процедури поселення в гуртожитки (17-18 вересня) та нюанси пов’язані з оформлення і наданням пільгового проживання.
   Сергій Стецюк, розпочав зібрання із короткого екскурсу та ознайомлення теперішньої ситуації в гуртожитках студентського містечка, розповів про хід ремонтних робіт у кімнатах, які виділені для поселення. Зазначив, що в порівнянні з минулим роком, кількість відремонтованих кімнат зменшилась через обмеження обсягів в закупівлі матеріалів, що виникли у зв’язку із запровадженням в державі воєнного стану. Студентське містечко та адміністрація Університету, не опускали руки, намагались наздогнати все опущене і робили все можливе, щоб забезпечити гідний прийом мешканців, для яких двері гуртожитку відчиняться вперше.

   Валерій Іщенко, наголосив присутнім, щоб обов’язково, під час поселення, інформували і наголошували студентам, про необхідність бережливого ставлення до майна гуртожитку, концентруючи особливу увагу на збереження меблів, адже через війну можливості для виготовлення нових обмежені. Також Валерій Васильович вислухав завідувачів, спільно окреслили усі термінові завдання, які необхідно вирішити в гуртожитках для підготовки до зимового періоду. «Враховуючи в якому стані зараз знаходиться країна та і всі державні структури, ми повинні працювати злагоджено та на один спільний результат» – додає проректор.

   Віктор Валентинович довів до відома завідувачів інформацію щодо організації роботи з надання пільги з оплати за проживання в гуртожитках. Чітко роз’яснив яким категоріям осіб надається пільга та які документи має надати студент при поселені. Зазначив, що додатково з усією інформацією також можна ознайомитися на сайті університету в розділі «Студенту».

   Кожен рік приносить нам нові сюрпризи та складнощі під час поселення. В цьому році студенти повинні дотримуватись усіх правил поведінки в умовах воєнного стану в країні, негайно реагувати на сигнали повітряної тривоги і не забувати про дотримання вимог карантинних обмежень, у зв’язку з різким збільшенням поширення захворюваності на Covid-19.
   Сергій Васильович вкотре наголосив на важливість тісної співпраці між адміністрацією гуртожитків і працівниками відділів, які причетні до організації поселення студентів, адже лише єдиним механізмом, ми зможемо мужньо протистояти викликам долі та з гідністю зустріти студентів у стінах гуртожитку.

   Берегти єдність зараз, як ніколи стало важливим. Студентське містечко Національного університету біоресурсів і природокористування України готується до довгоочікуваної зустрічі із першокурсниками та з нетерпінням чекає кожного студента.

Дякуємо ЗСУ за можливість навчати і нести світло знань в юні голови українців!


Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook