Добіг кінця онлайн-тренінг «Школа першокурсника – 2022»

15 вересня 2022 року
15 вересня відбулася заключна зустріч зі здобувачами вищої освіти в рамках онлайн-тренінгу «Школа першокурсника – 2022». Серед запрошених були студенти економічного та юридичного факультетів, факультетів агарного менеджменту, землевпорядкування, конструювання та дизайну, ветеринарної медицини, харчових технологій та управління якістю продукції АПК загальною кількістю 699 осіб.

Студентів із такою важливою подією в житті першим вітав ректор університету – Станіслав Ніколаєнко, який звернув увагу на те, що здобувачі стали вступниками особливого 125 року набору.

 

Станіслав Миколайович наголосив, що університет випустив близько 200 тисяч фахівців, які уславили Україну та зробили внесок у світову науку. Гордістю університету, зі слів ректора, є його випускники, відомі не тільки в Україні, а й за її межами. Згадав Станіслав Миколайович і про студентів, які заплатили найвищу ціну за мир і спокій у наших домівках і дали можливість навчатися, здобувати нові знання для зміцнення обороноздатності держави. «Наша зброя і внесок у перемогу – якісне навчання», – підкреслив Станіслав Ніколаєнко та у традиційній манері побажав першокурсникам: «Синього неба, чистої води і ніякої біди!»

 

Ярослав Рудик, начальник навчального відділу, розповів студентам-першокурсникам про особливості організації освітнього процесу в університеті у 2022-2023 н.р. та порадив ефективно планувати власний час. Директор студентського містечка, Сергій Стецюк, поділився зі здобувачами деталями процесу поселення та оплати проживання в гуртожитках університету, наголосив на безпечності умов проживання та різноманітності проведення дозвілля у студентському кампусі.

 

Первинна профспілкова організація студентів та аспірантів в особі голови – Олексія Мельника та студентська організація в особі Олександри Калініченко – першої заступниці голови студентської організації НУБіП розповіли про можливості своїх громадських об’єднань та переваги співпраці з ними.

 

Ірина Майданюк, завідувачка кафедри культурології, знайомила молодь із творчими студіями, гуртками та колективами, які плідно функціонують при кафедрі. Можливості кафедри фізичного виховання, спортивні секції, абонементні групи представив студентам-першокурсникам Микола Костенко - завідуючий кафедри.

 

Нагадаємо, що онлайн-тренінг «Школа першокурсника – 2022» тривав в університеті протягом 13-15 вересня і зібрав навколо себе більше 2093 учасників, які мали змогу ближче познайомитися з керівництвом університету, дізнатися про навчання та дозвілля у закладі, поставити питання і отримати відповіді щодо поселення і проживання у гуртожитках. Це традиційний формат роботи зі студентами першого курсу, що дозволяє їм значно швидше адаптуватися до умов відкритого культурно-освітнього середовища закладу вищої освіти.

     Щиро вітаємо нове поповнення студентів першого курсу зі вступом до дружної родини НУБіП України!


Сергій Михнюк,
директор ННЦ виховної роботи
і соціального розвитку

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook