Один день із життя кафедри

8 вересня 2022, 11:05
Успішна діяльність університету, факультету, кафедри ґрунтується на щоденній кропіткій роботі усіх співробітників. І лише якісно виконуючи свою роботу кожного дня, ми можемо досягти успіхів у нашій загальній справі.
Колектив кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві чітко усвідомлює важливість виконання всіх видів робіт науково-педагогічними працівниками, особливо у реаліях сьогодення. Звичайний день кафедри наповнений напруженою роботою, цікавими подіями й оптимізмом.
Як приклад – один день з життя кафедри.

Навчальний процес є пріоритетним для кожного з нас. У складних сучасних умовах наші викладачі намагаються донести знання усім студентам, які знаходяться і в аудиторіях, і поза ними, – лекційні і лабораторні заняття проводяться у змішаному форматі, за врахування специфіки кожної технологічної дисципліни.

 

 

 

 

Науковці кафедри обговорюють питання участі у міжнародному науковому проекті, вже маючи вагомі здобутки у цій сфері.
 
 
Розвязання проблемних виробничих питань, допомога підприємствам тваринницької галузі-партнерам кафедри, завжди є у полі зору наших науковців.
 
 
Проводиться робота щодо оновлення методичного забезпечення викладання технологічних дисциплін, не забуваємо й сучасні вимоги щодо ведення нормативної документації кафедри.
 
 
 
Продуктивною була зустріч з колегами з Херсонського державного аграрно-економічного університету, обговорені питання викладання технологічних дисциплін, навчально-методичного забезпечення кафедр, організації практичного навчання студентів, ведення профорієнтаційної роботи тощо. 
 
 
 
І так кожного дня ми працюємо на благо нашої держави, наближуючи Перемогу!
 
 
Наталія Прокопенко,
 
професор кафедри технологій
 
у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook