Набір абітурієнтів для отримання освіти за спеціальністю "Громадське здоров'я"

6 вересня 2022 року

   

   Вступ передбачений для абітурієнтів, які мають повну загальну середню освіту. Програма навчання розрахована на чотири роки, форма навчання - денна.

   НУБІП / NULES має ліцензію на навчання 50 осіб за спеціальністю "Громадське здоров'я, яка набуває в останні десятиріччя все більшого суспільного значення та користується великою популярністю в різних країнах світу.

   Наскільки важливою є готовність системи громадського здоров'я реагувати на численні виклики та надзвичайні стани стало остаточно зрозуміло в останні 2,5 роки. За цей час Україна судилося пережити важку пандемію. Триває війна проти загарбника, який переважає кількісно і не має жодних моральних обмежень, вдаючись до геноциду наших братів і сестер.

   Потреба в спеціалістах, які опанують загальні та спеціальні компетенції відповідно до стандарту спеціальності "Громадське здоров'я" лишається дуже високою в усіх секторах: практичному, освітньому, науковому тощо.

   Посади, що можуть обіймати випускники: науковці і дослідники; фахівці-організатори закладів охорони здоров’я (дієтологи, статисти, епідеміологи, валеологи, бактеріологи, фізіотерапевти та інше); фахівці-організатори санітарно-епідеміологічного профілю; організатори охорони здоров’я (заступники головних лікарів, експерти з якості медичної допомоги); спеціалісти громадського здоров’я в державних і комунальних закладах (обласні, районні, міські управління охорони здоров’я, управління соціального захисту, екології, охорони праці та інше); експерти в страхових компаніях.

   Для отримання детальної інформації щодо програми навчання та вступу будь ласка звертайтеся до професора Лариса Баль-Прилипко - декану факультету Національного університету біотехнологій та природокористування України.

   Впевнені, що рішення отримати спеціалізацію у галузі громадського здоров'я буде правильним вибором для старту цікавої та успішної кар'єри.

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook