Гуртожиток №6: безпека і розвиток у пріоритеті

5 вересня 2022 року
   Цьогорічне поселення досить сильно відрізняється від попередніх років, але, незважаючи на впроваджений у країні воєнний стан, студентська рада спільними зусиллями з адміністрацією гуртожитку №6, змогла вдало провести процедуру поселення і заселити другий і третій курс факультету ветеринарної медицини та гуманітарно-педагогічного факультету, а також місце для комфортного перебування у стінах нашого гуртожитку знайшлося і для студентів факультету конструювання та дизайну.

   Та перед тим, як розказати про першу хвилю заселення, хочемо відзвітувати про роботи, які були проведені у місцях загального користування гуртожитку в період літніх канікул, що спрямовані на покращення умов проживання та більш комфортного перебування мешканців під час навчання.

   Не залишився без уваги також і фасад нашого любого гуртожитку, який був оновлений силами та стараннями наших малярів та студентів, які не лишились осторонь процесу підготовки до нового навчального року. Вдало пройшло й озеленення прилеглої території: були висаджені різні квіти та молоді деревця.

   А тепер варто зупинитись на покращенні та облаштуванні кімнат до нового навчального року. Хочемо навести вам деяку статистику: так, на факультеті ветеринарної медицини до ремонтних робіт було залучено 26 кімнат, з яких 16 відремонтовано капітально, а 10 – косметично. На гуманітарно-педагогічному факультеті на ремонт було зосереджено 18 кімнат, з них 11 підлягали капітальному ремонту, 7 – косметичному. Активній підготовці до ремонтних робіт сприяли наші студенти: виносили старі меблі, які були замінені на нові, зачищали стіни та фарбували підлогу.

   Та найбільш важливим питанням постала безпека студентів під час перебування у столиці, яка хвилювала як адміністрацію університету та факультету, так і керівництво студмістечка і гуртожитку. Згідно рекомендацій Київської міської військової адміністрації кожен гуртожиток та навчальний корпус має мати облаштоване, згідно норм і вимог, бомбосховище. Гуртожиток №6 не залишився осторонь при вирішенні цього питання: повноцінне сховище з питною та технічною водою, ковдрами, матрацами, належним освітленням та вентиляцією, аптечками, а також наявністю Інтернет – мережі – слугує для безпеки студентів під час повітряних тривог. Облаштування належного укриття є результатом невпинної та кропіткої роботи мешканців та адміністрації гуртожитку.

   Підсумовуючи вище сказане, можемо прослідкувати, яка велика та кропітка робота була проведена у стінах рідного гуртожитку перед новим навчальним роком. Окремо хочемо висловити велику подяку усій адміністрації університету та факультету, керівництву студмістечка та гуртожитку за постійну підтримку та співпрацю, активним студентам, які не лишились осторонь робочого процесу та всіма силами допомагали пришвидшити ремонтні роботи.

Бажаємо успішного навчального року та чекаємо студентів у стінах рідного гуртожитку №6!

Олександр Араньош,
голова СР гуртожитку №6
Ольга Красновид,
голова СО ФВМ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook