Планування роботи на вересень у полі зору розширеного деканату факультету ветеринарної медицини

1 вересня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   31 серпня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося чергове засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини, на якому розглянуто план роботи на вересень та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

   У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив із ситуацією і подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини впродовж серпня. Зокрема, здобувачі вищої освіти організовано вийшли на навчання і вже протягом трьох тижнів відбувається навчальний процес. Кожної суботи студенти проходять посилену практичну підготовку за програмою «Клінічний день». Викладачі, співробітники і здобувачі продовжують допомагати Збройним Силам України. У посиленому режимі працює клінічний центр факультету "Ветмедсервіс".
   На засіданні було розглянуто і узгоджено план роботи факультету на вересень місяць. Наголошено, що кожен завідувач кафедри має тримати під особистим контролем перебіг навчального процесу, вступну компанію і своїм колективом чітко спланувати та забезпечити проведення профорієнтації на наступний рік.

   Завідувачі кафедр доповіли про ситуацію в своєму підрозділі, стан перебігу навчального процесу та готовність зустріти першокурсників.
   Заступники декана Сергій Деркач, Юрій Жук і Тарас Савчук акцентували увагу на перебігу навчального процесу, підготовці до акредитації освітніх програм, вступній кампанії, поселенні здобувачів вищої освіти першого курсу та вчасній подачі достовірної інформації.

   Директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура проінформував про підготовку до проведення Міжнародної наукової конференції «Єдине здоров’я- 2022».
Голова навчально-методичної комісії факультету Володимир Костюк акцентував увагу на вчасній подачі до розгляду навчально-методичної літератури.
   Доцент кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Григорій Бойко проінформував про роботу курсів з підвищення кваліфікації фахівців Держпродспоживслужби, а також лікарів ветеринарної медицини приватної ветеринарної практики на комерційній основі.

   Декан дав доручення завідувачам кафедр провести робочі засідання в своїх колективах, донести відповідну інформацію до кожного співробітника, тримати під контролем навчальний процес та вступ на факультет, активно розпочати профорієнтацію. Побажав усім міцного здоров’я, швидкої перемоги і мирного неба над головою.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook