Стартувала спартакіада студентського містечка

25 серпня 2022 року

   Спартакіаду у новому 2022-2023 навчальному році відкрили командні змагання майстрів та прихильників гри в шашки, присвячені Дню Незалежності України. Змагання проводились в групах, переможці груп виходили до фінальної частини змагань. Фінальна боротьба за призові місця тривала між збірними командами гуртожитків №4, №8 та №10.

 
   У захоплюючій дружелюбній боротьбі перше місце виборола команда гуртожитку №4 у складі: Олександр Стамбуляк – капітан, Ілля Ілляшов, Віталій Левченко, Олександр Антоненко, Микита Кожем’яко і Артур Радчук.

   Дипломи другого ступеня отримали студенти гуртожитку №10: Ірина Кондаревич – капітан, Крістіна Лайпольд, Назарій Федоришин, Дмитро Тютюнник, Валентин Шкуренко, Назарій Амінов і Артем Мекеда.

   Третє місце залишилось за господарями місця проведення змагань, збірною командою гуртожитку №8: Дмитро Єлізаров – капітан, Максим Бречко, Євгеній Кожан, Василь Цера, Володимир Рубашов, Олексій Тимченко, Іван Рябченко і Дмитро Слюсаренко.
   За фіналом, який проводився на мальовничому та затишному подвір’ї студентського містечка, спостерігав проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. Сергій Миколайович принагідно провів майстер-клас та надавав поради гри в шашки, а також нагородив переможців.

 
   Учасники збірних команд гуртожитків вдячні за організацію проведення та суддівство змагань провідним фахівцям відділу виховної роботи та студентських справ ННЦ ВР і СР: Ірині Курінній, Миколі Литвину, Ігорю Куриську та адміністрації студентського містечка за сприяння та коменданту гуртожитку №8 – Олександру Радченку за підготовку місця проведення змагань. 
 

   На завершення змагань Сергій Кваша привітав учасників та організаторів з Днем Державного Прапора та головним святом України – Днем Незалежності.

До нових стартів!
Мирного всім неба!


Сергій Михнюк,
директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook