Назар Тарнавський – студент факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, посів перше місце в кваліфікаційному турнірі шахового фестивалю «Незалежності-31!»

17 серпня 2022 року

   15 серпня відбувся шаховий фестиваль «Незалежності-31!», який присвячений Захисникам України та з нагоди свята Дня Незалежності України. Фестиваль проводився за підтримки департаменту молоді та спорту Київської міської державної адміністрації та Федерації шахів Києва. Метою шахового фестивалю стала популяризація шахового мистецтва та підвищення спортивної майстерності шахістів серед молоді Києва.

   Турнір мав проходити в Ботанічному саду НУБіП України, проте напередодні було прийнято рішення про перенесення місця проведення змагання через дощову погоду до бібліотеки університету. Під час останнього туру почалась повітряна тривога, всіх учасників було евакуйовано до бомбосховища. По завершенню тривоги, шахісти встигли дограти останній тур та отримати нагороди, після чого знову розпочалась повітряна тривога. Головним пріоритетом НУБіП України є збереження життя, тому розроблена та затверджена інструкція під час оголошення повітряної тривоги обов'язкова до виконання. Безпека понад усе!

   Студент факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Назар Тарнавський, який навчається на 4-му курсі спеціальності «Захист і карантин рослин» здобув перемогу в кваліфікаційному турнірі шахового фестивалю «Незалежності-31!». Він набрав 8,5 очок із 9-ти та посів перше місце серед шахістів 3 розряду. Від департаменту молоді та спорту Олександр Матлак і Сергій Михнюк нагородили Назара подякою, дипломом, медаллю та кубком. Турнір проводив Іван Захарчук, національний арбітр з шахів.

Щиро вітаємо Назара Тарнавського з перемогою, пишаємося його цілеспрямованістю та завзятістю! Бажаємо подальших успіхів, реалізації ідей і задуманих планів, незабутніх вражень, мирного неба над головою та ще більше яскравих перемог!

 

Валерія Бондарь,
заступник декана з наукової та міжнародної діяльності
Наталія Батрак

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook