Олександр Сьомін обирає спеціальність «Агроінженерія» в НУБіП України: я впевнився на 100%, що мій вибір вірний

4 серпня 2022 року
   Сьогодні ми зустрілися на кафедрі технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М.П. Момотенка з майбутнім студентом механіко-технологічного факультету – Олександром Сьоміним. Олександр із радістю погодився поділитися своїми планами, мріями та сподіваннями. Під час нашого інтерв’ю, стало очевидно, що Олександр – людина всебічно розвинута, цілеспрямована, з креативним мисленням, що зможе реалізувати себе через декілька років як успішний сучасний агроінженер. 

   — Олександре, яка мета Вашого візиту?
— Я ще раз хотів переконатися у правильності свого вибору. Адже, до таких важливих стратегічних рішень, як вибір університету, факультету та спеціальності потрібен особливий підхід. Необхідно все прорахувати та обміркувати. Я пройшовся університетом, завітав до студентського містечка. Все виглядає дуже симпатично та охайно, але остаточно мене переконала екскурсія лабораторіями факультету. Дійсно, аналогів обладнання, що використовують студенти на механіко-технологічному факультеті для навчання та дослідів в Україні ще треба пошукати. Я впевнився на 100%, що мій вибір вірний, я буду вступати на спеціальність «Агроінженерія».
   — А як ти дізнався про наш механіко-технологічний факультет?
— Я про Національний університет біоресурсів і природокористування України та механіко-технологічний факультет знав ще з дитинства. Моє життя пов’язане з сільським господарством, всі чоловіки нашої родини з технікою на «ти», тому що закінчували свого часу ще Ніжинський технікум механізації сільського господарства. В університет вирішили не вступати, але мене делегують на отримання вищої інженерної освіти всією родиною. Я не заперечую, бо світ не стоїть на місці, техніка та технології змінюються, а я майбутнє родини, тому розумію всю відповідальність.
   — Друже, розкажи нам про свої вподобання, хобі. Не секрет, що студентське життя це не лише навчання.
— Я займаюся пауерліфтингом, не уявляю своє життя без спорту та сільськогосподарської техніки. Чув, що механіко-технологічний факультет завжди виборює призові місця на змаганнях. Хочу бути в команді факультету. Ще я цікавлюся інформаційними технологіями, криптовалютою, роблю перші кроки для досягнення успіху в операціях з цифровими фінансами, примножую біткоїни.
   — Дякуємо тобі, Олександре, та з нетерпінням чекаємо на механіко-технологічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України, де у тебе будуть усі можливості розкрити свої вміння та таланти, а головне здобути такі необхідні знання та вміння. Обіцяємо, що буде цікаво!

Інтерв’ю з абітурієнтом провела доцент
кафедри технічного сервісу та інженерного
менеджменту імені М.П. Момотенка
Любов Шимко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook