ТРОЄ ДРУЗІВ З ЛАДИЖИНА ВИБИРАЮТЬ ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ

8 серпня 2022 року
НУБІП України

      У поточному 2022 році на факультет харчових технологій та управління якості продукції АПК виявили бажання поступити троє друзів: Требенко Павло, Асюченко Олексій та Істомін Максим, яких об’єднують достатньо потужний навчальний шлях у закладах освіти України.

     По-перше всі вони народилися та навчалися у місці Ладижині. По-друге, навчаючись у середній школі, стали вихованцями ЛМНВЦ «Спадщина», що є закладом освіти, де здійснюється творчий, інтелектуальний, духовний розвиток дітей, відбувається пошук і підтримка обдарованих і талановитих вихованців. По-третє, наші друзі стали членами Вінницького територіального відділення Малої Академії Наук України. Під керівництвом викладача ЛМНВЦ «Спадщина» Герасимова О.О. та професора НУБіП України Паламарчука І.П. молоді науковці займаються науково-дослідницькою та винахідницькою діяльністю, створюють нові винаходи, реалізовують свої творчі ідеї, беруть участь у різних конкурсах, виставках міського, обласного та Всеукраїнського рівня. Далі друзі для отримання середньої освіти разом вчилися у Ладижинському фаховому коледжі. Під час навчання вони вивчали сучасні зразки техніки у системі АПК та переробки сільськогосподарської продукції, конструювали та випробували проектовані моделі машин у гуртках «Спадщини» та МАН України, що допомогло знайти себе в майбутньому. Поза навчанням друзі приймали участь у більшості спортивних та культурних програмах коледжу. Після занять з одногрупниками організовували рибальські та бушкрафтські походи.

 

Протягом такого шляху у закладах освіти наші друзі здобули чимало досягнень. Асюченко Олексій ще й закінчив музичну школу, зокрема, отримав нагороди за виконання композицій серед гітаристів. 
 
 
     Требенко Павло приймав участь у Всеукраїнській науково-технічній виставці - конкурсі молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України», обласних змаганнях, школі-семінарі НЦ «МАН України», «Зелена енергетика» та інших Всеукраїнських та обласних заходах. За номінацією «Винахідництво та технічна творчість» у 2018 році Павло отримав 3 місце на конкурсі Вінницької області системи МАН України та 1 місце у номінації «Екологічно-безпечні технології та ресурсозбереження» в обласному конкурсі «Тиждень науки та техніки» у 2020 році. При цьому керівником його наукової роботи був професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК НУБіП України Паламарчук Ігор Павлович.
 
 
     На запитання «Чого вони очікують від навчання в НУБіП України», хлопці відповіли:
Требенко Павло: Від навчання я очікую здобути нові знання та мати змогу застосувати їх на практиці. Я надіюсь, що викладачі зможуть допомогти мені розкрити в собі справжнього спеціаліста- професіонала.
Асюченко Олексій: Я не чекаю від навчання чогось неймовірного. Я просто знаю, що все залежить від мене, а не від аудиторії чи викладача. Єдине моє бажання- професіоналізм викладачів, щоб я зміг перейняти в них все що знадобиться мені у виробничій чи науковій діяльності.
Істомін Максим: НУБіП України, на мою думку, є найкращим освітнім закладом України. Впевнений, що навчання тут буде достойним. Я вже встиг зрозуміти, що тут викладають не тільки теоретики, а й практики. Це люди, прізвища яких я бачу в навчальних посібниках і підручниках. Це люди, голоси яких я чую по радіо, обличчя яких я бачу на телебаченні. Знаю, що зможу досягти багато завдяки НУБіП України!
 
Розмовляв
в.о. завідувача кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК
Василів Володимир
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook