Ірина Тремполець впевнено обрала спеціальність 181 «Харчові технології» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

6 серпня 2022 року
     Вища освіта, як всі інші сфери, переживає складний період. Водночас ми віримо, що після війни та відбудови Україна стане однією з найперспективніших країн, де кожен зможе реалізувати свій потенціал. Вступ до українського вишу – ще один спосіб підтримати свою державу зараз.

     Для Ірини Тремполець обрання НУБіП України для здобування вищої освіти не було спонтанним. І з діяльністю університету, і з викладачами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК знайома з дня відкритих дверей.

     Майбутня студентка обрала саме НУБіП для здобуття професії технолога, бо саме в цьому університеті відкривається багато можливостей для досконалого знання всіх тонкощів харчової галузі. Навчання у вузі надає можливість студентам отримувати знання не тільки в Україні, а й вивчати різні технології та набувати практичних навиків за кордоном.
     Ірина закінчила школу № 85 м. Києва. В школі була лідером класу, організатором зборів, поїздок, шкільних концертів та свят. Мотивувала своїх однолітків колективно приймати участь у змаганнях та конкурсах, за що неодноразово нагороджувалась грамотами та кубками «Соціальна особистість». Креативна, націлена на результат, має аналітичне мислення, комунікабельна з почуттям гумору, ініціативна та самостійна, вміє чітко формулювати свої думки. Володіє англійською мовою, а також вивчала німецьку мову, подобаються точні науки, такі як - математика та фізика.

     Після завершення навчання, я бачу себе технологом на харчовому підприємстві або, навіть фахівцем в галузі формування державної політики харчового законодавства!

Валентина Ісраелян,
старший викладач кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook