Ірина Тремполець впевнено обрала спеціальність 181 «Харчові технології» на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Вища освіта, як всі інші сфери, переживає складний період. Водночас ми віримо, що після війни та відбудови Україна стане однією з найперспективніших країн, де кожен зможе реалізувати свій потенціал. Вступ до українського вишу – ще один спосіб підтримати свою державу зараз.
Для Ірини Тремполець обрання НУБіП України для здобування вищої освіти не було спонтанним. І з діяльністю університету, і з викладачами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК знайома з дня відкритих дверей.
Майбутня студентка обрала саме НУБіП для здобуття професії технолога, бо саме в цьому університеті відкривається багато можливостей для досконалого знання всіх тонкощів харчової галузі. Навчання у вузі надає можливість студентам отримувати знання не тільки в Україні, а й вивчати різні технології та набувати практичних навиків за кордоном.
Ірина закінчила школу № 85 м. Києва. В школі була лідером класу, організатором зборів, поїздок, шкільних концертів та свят. Мотивувала своїх однолітків колективно приймати участь у змаганнях та конкурсах, за що неодноразово нагороджувалась грамотами та кубками «Соціальна особистість». Креативна, націлена на результат, має аналітичне мислення, комунікабельна з почуттям гумору, ініціативна та самостійна, вміє чітко формулювати свої думки. Володіє англійською мовою, а також вивчала німецьку мову, подобаються точні науки, такі як - математика та фізика.
Після завершення навчання, я бачу себе технологом на харчовому підприємстві або, навіть фахівцем в галузі формування державної політики харчового законодавства!
Валентина Ісраелян,
старший викладач кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів