Анна Породько та Андрій Концаренко обирають спеціальність «Агроінженерія» у НУБіП України

28 липня 2022 року
   Сьогодні надзвичайно важливо для кожного з нас мати в серці надію та впевненість у перемозі і процвітанні нашої держави, робити найкраще за всіх свою справу та рухатися з максимальною швидкістю до перемоги. На щастя, надію на майбутнє нам дарує наша молодь, яка в такий складний час продовжує старанно навчатися, планувати, мріяти та перемагати на своєму не менш важливому фронті. 
   — Аню, дуже хочеться більше дізнатися про тебе. Де ти навчалася, які предмети були найулюбленіші?
— Я Анна Породько, родом з Чернігівщини, народилася та живу в славетному місті Ніжин. Моє місто маленьке, проте, його історія та архітектура захоплює всіх, хто потрапляє до нас, ніби зачаровує. Я закінчила Ніжинський ліцей Ніжинської міської ради при Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя із золотою медаллю. Із дитинства займаюся танцями, спортом, надзвичайно люблю математику, українську мову, щодня поглиблюю та удосконалюю свої знання англійської мови.

   — Аню, а чому ти обрала саме механіко-технологічний факультет НУБіП України?
— Скажу чесно, що мій вибір не був простим, адже зараз в учнів надзвичайно багато можливостей навчатися у будь-якому куточку світу, але аграрний сектор економіки сьогодні в Україні найбільш розвинутий та найприбутковіша галузь, і в майбутньому я зможу з легкістю знайти прибуткову та цікаву роботу. Я також мрію створити та очолити своє власне аграрне підприємство, де буду займатися як виробництвом продукції рослинництва, так і тваринництва. Науково-педагогічні працівники механіко-технологічного факультету допомагали нам застосувати інженерний менеджмент при розробці бізнес-плану перспективного аграрного підприємства. Я вже зараз хочу його реалізувати! Хочу створити виробництво, яке буде не лише рентабельним, а й екологічним з сучасною та продуктивною агротехнікою. Також мені дуже імпонує сам Університет – Національний університет біоресурсів і природокористування України, він дійсно найкращий. Отримую задоволення просто прогулюючись мальовничим студентським парком та ботанічним садом.
   — Дякуємо тобі та з нетерпінням чекаємо на механіко-технологічному факультеті, де у тебе будуть усі можливості розкрити свої вміння та таланти. Обіцяємо, що буде цікаво, агроінженерія захоплює та притягує на все життя!
   — Андрію, розкажіть про себе.
Концаренко Андрій Геннадійович, випускник Чернівецького багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей. Отримав свідоцтво з відзнакою. Готуюся до складання національного мультидисциплінарного тесту. Планую вступати до бакалавратури Національного університету біоресурсів і природокористування України на спеціальність «Агроінженерія».

   — Як Ви дізналися про Національний університет біоресурсів і природокористування України та, зокрема, про цю спеціальність?
— З дитинства мене цікавила різна техніка, її будова. Завжди нові машинки в перші ж години розбиралися та удосконалювалися на мій смак. Коли настав час задуматися над майбутньою професією, вирішив стати інженером. Під час пошуку в мережі Інтернет натрапив на сайт Університету. Опрацював інформацію для вступників та вирішив це саме те, чого я прагну. Національний університет біоресурсів і природокористування України – заклад вищої освіти, який здатний здійснити мою мрію.
   —  Чому саме Національний університет біоресурсів і природокористування України?
— На мою думку, саме цей Університет здатен розкрити мої можливості та розвинути хист до обраної професії агроінженера.
   — А чому Ви обрали спеціальність «Агроінженерія»?
— Мрію навчитися створювати нову та удосконалювати вже існуючу агротехніку, полегшувати працю людей однієї з найдавніших професій – хлібороб, сприяти відновленню та процвітанню нашої рідної України.
   — Що ви очікуєте від навчання в університеті?
— Я хочу навчатися у сучасному професійному освітньому закладі. Знайти нових друзів, отримати гідну професію, отримати хороший старт у житті. Цікаво проводити час та досягти успіхів у навчанні.
   —  Чи маєте вже якісь плани після закінчення навчання?
— Хочу стати відмінним агроінженером, який зробить багато для себе, сім’ї, людей та моє держави України!

 

З абітурієнтами спілкувались
Любов Шимко та Руслан Шатров,
доценти кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту
імені М. П. Момотенка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook