Сніжана Тупик із Чернігівської області: обирає факультет харчових технологій та НУБіП першим пріоритетом

26 липня 2022 року
     Сніжана Тупик, випускниця Лемешівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Чернігівської області – хочу у майбутньому стати у висококваліфікованим та успішним фахівцем у галузі харчової промисловості, досконало оволодіти професійними секретами майстерності, саме тому мій вибір – факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України
 
  • Звідки Ви дізнались про НУБіП України?

      — Я завжди мріяла бути харчовим технологом, бути відповідальною за корисну їжу та здоров’я людей, тому мій вибір припав саме на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, який готує фахівців з харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології».
 
  • Чому Ви обрали саме спеціальність «Харчові технології»?

      — Харчова промисловість завжди вважалася для України пріоритетною і стратегічно важливою галуззю, а особливо зараз, яка здатна забезпечити не тільки потреби внутрішнього ринку, а й забезпечити вагоме місце нашої держави серед країн-лідерів з виробництва харчових продуктів. Продукція, що виробляється харчовими підприємствам, належить до товарів першої необхідності, тому така спеціальність потрібна нашій державі. Життя кожної людини залежить в тому числі та від спожитих харчових продуктів і важливо, щоб вони були якісними і безпечними. Я в майбутньому хочу бути відповідальною за ті продукти, які буду виготовляти. І це ще один з аргументів, чому саме спеціальність «Харчові технології» мені імпонує.
 
  • Які Ваші враження від відвідування факультету? 

     — Побувавши в лабораторіях факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, які справили на мене захоплююче враження – сучасні, потужні, з новим лабораторним обладнанням, де скоро буду я з одногрупниками робити різні дослідження. Я впевнена, що саме в стінах НУБіП України я відшукаю себе як спеціаліст із харчових технологій.
  • Як ведете підготовку до вступу в університет?

       — Зараз активно готуюся до написання національного мультитесту, багато читаю і ходжу на курси, щоб успішно скласти його. Також цього року обов’язково потрібно подати при вступі мотиваційний лист, саме зараз активно пишу його, щоб отримати максимальні бали.
  • Дякую Вам за живе та цікаве інтерв’ю і будьте впевнені – Ви обрали найкращу спеціальність! Бажаю Вам успіхів!

 Слава Україні! Слава Героям України!
Бажаємо всім миру та перемоги! 
 
Розмову вела Тетяна Розбицька, PhD

заступник декана з виховної роботи 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook