Педагоги розвивають співпрацю з МХП (бізнес-коучинг)

23 липня 2022 року

20 липня 2022 року на базі НУБіП пройшов Всеукраїнський форум «SEB-2022» – співпраця науки, освіти і бізнесу для післявоєнного відродження країни». До його роботи долучилися біля 600 учасників – представники органів державної влади, бізнесу, наукових, освітніх і громадських організацій.

За результатами роботи форуму 22 липня відбулася зустріч завідувача кафедри педагогіки Руслана Васильовича Сопівника із керівником відділу професійного навчання компанії МХП Оленою Азєєвою.

МХП — найбільший виробник та експортер курятини в Україні. Компанія спеціалізується на виробництві курятини та вирощуванні зернових, а також веде іншу аграрну діяльність (виробництво м'ясо-ковбасних виробів і м'ясних виробів, готових до вживання). Сьогодні МХП - це: провідний виробник м'яса птиці в Європі з одним із найсильніших продуктових брендів в Україні, один з найбільших виробників зерна в Україні зі значним потенціалом зростання, найбільший виробник на ринку м'ясопереробки в Україні.

Співпраця з компанією МХП для кафедри педагогіки не нова. Дмитро Лось, представник МХП, був гостем та проводив заняття із студентами в рамках роботи Клубу аграрного та освітнього консалтингу, що працює при кафедрі педагогіки.

Під час зустрічі керівники домовилися про співпрацю, а саме колектив кафедри запропонував свої послуги з навчання співробітників компанії. Мова йшла про роботу досвідчених співробітників з новачками, молодими працівниками, у ролі наставників, сприяння їх ефективній адаптації та входженню в трудовий колектив.

Керівник відділу професійного навчання компанії МХП Олена Азєєва наголосила на практичному характері навчання, формуванні умінь і навичок, виконанні вправ, завдань, розв’язанні різних ситуацій.

Також керівники обговорили можливість спільної роботи щодо впровадження елементів дуальної освіти. Компанія МХП зацікавлена у проходженні практик студентами спеціальності «Професійна освіта» на своїй базі з можливим подальшим працевлаштуванням. Для студентів цікаво було б побувати на екскурсії підприємством. Співпраця можлива також у проведенні інтелектуальних, професійних конкурсів, змагань з виявлення кращих студентів та їх подальшим працевлаштуванням.

Руслан Васильович запропонував спільно розробити програму, згідно якої викладачі кафедри будуть проводити заняття для членів колективу компанії з формування лідерських навичок персоналу, м’яких, соціальних, напрофесійних навичок успіху, командоутворення, тайм-менеджменту, протистояння маніпулятивним впливам та використання у менеджменті технологій прихованого впливу.

Олену Азєєву зацікавив авторський курс Руслана Васильовича «Лайфхаки лідерства у бізнесі: протистояння маніпулятивним впливам у службових відносинах».

СТОРІНКА КАФЕДРИ ПЕДАГОГІКИ

Вдалої нам співпраці!

 

Маценко Леся,
lоцент кафедри педагогіки

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook