Байдукова Софія обирає кращий факультет ветеринарної медицини в Україні!

19 липня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   - Вітаю. Представтесь та розкажіть про себе.
   – Мене звуть Софія Байдукова, закінчила спеціалізовану школу з поглибленим вивченням англійської мови № 57 міста Києва. Цього року вступатиму до НУБіП України на факультет ветеринарної медицини.

   - Як дізналися про факультет ветеринарної медицини НУБіП України та чому обрали саме його?
   – Про факультет ветеринарної медицини дізналася від друзів, які вже тут навчаються. Вони із захопленням розповідають про будні студентства та процес навчання. Із вибором спеціальності проблем не було, адже з дитинства я мріяла допомагати тваринам.
Проаналізувавши усе, переглянувши рейтинги ветеринарних факультетів України, зробила висновок та зрозуміла, що НУБіП України – саме той університет, що потрібен мені. Факультет ветеринарної медицини в рейтингу знаходиться на 1-шому місці серед факультетів України і я впевнена, що саме він дасть мені можливість розвитку, ймовірність наукових досягнень в майбутньому, високу конкурентоспроможність на ринку праці.

   - Які маєте хобі та про що мрієте?
   – Я людина різнобічна і багато чим захоплююсь: малювання, крафт, косплей, волейбол, фортепіано. А мріяти – не люблю. Якщо щось можу, то відразу втілюю в життя.

   - Якою ви себе бачите після закінчення навчання?
   – Насправді, все чого я хочу – це отримати якісні знання, якими я зможу користуватися у своїй майбутній професії. Знаю, що набуду професійні навички у різних сферах ветеринарії, завдяки яким допомагатиму тваринам. Планую пройти стажування за кордоном, але працюватиму тільки в Україні.
Боляче дивитися на те, що роблять рашисти з нашою країною, але вірю в перемогу, в світле майбутнє. А майбутнє – за нами!!!

   - Софіє, дякую за позицію, за розмову та чекаємо в лавах студентів факультету ветеринарної медицини НУБіП України!

Розмову вела доцент кафедри анатомії, гістології і
патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка
Наталія Друзь

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook