Олег Сіренко, гравець національної збірної з пляжного футболу, обирає спеціальність «Фізична культура і спорт» аби тренувати майбутніх чемпіонів

6 липня 2022, 17:05

  сучасному світі професія тренера стає все більш популярною та престижною. Батьки, турбуючись про здоров’я дітей, приводять їх до спортивних клубів та секцій, обираючи для них найкращих тренерів.

     Кафедра фізичного виховання запрошує на навчання зі спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» тих, хто мріє займатися тренерською діяльністю та зробити свій внесок в розвиток спорту в Україні та світі.

     Ми поспілкувались з Олегом Сіренком, гравцем національної збірної з пляжного футболу, який вже обрав для себе спеціальність 017 «Фізична культура і спорт» в НУБіП України.

  • Олеже, Вітаю! Розкажіть про себе.

     — Доброго дня! Я народився та виріс у мальовничому Києві. Навчався в київському ліцеї №23 у класі спортивного профілю. Потім вступив до промислово-економічного коледжу НАУ на спеціальність «Програмування електронних пристроїв». Вищу освіту здобув в Національному університеті харчових технологій.

  • Де і коли Ви почали займатися футболом?

     — Змалечку захоплювався футболом. У 7 років вступив до дитячо-юнацької футбольної школи «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Є вихованцем цієї славетної школи футболу.

  • Якими спортивними успіхами Ви пишаєтесь найбільше?

     — У 2019 році у складі команди «Альтернатива» став Чемпіоном України з пляжного футболу та отримав звання Майстра спорту України. Найбільше пишаюсь бути гравцем збірної України з пляжного футболу та можливістю прославляти нашу країну на міжнародній арені.

  • Кого, зі спортсменів вважаєте прикладом для наслідування?

     — Для мене, Кріштіану Роналду є яскравим прикладом для наслідування. Його кропітка робота над собою та спортивні успіхи дають наснаги, щоб вдосконалювати свої професійні навички щодня.

  • Ви вже здобули вищу освіту, чому вирішили продовжити навчання за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт»?

     — Одразу після закінчення НУХТу почав працювати тренером по футболу. На сьогоднішній день, тренерська діяльність – це мій стиль життя! Обрав спеціальність «Фізична культура і спорт», оскільки хочу отримати професійну базу знань для викладання в дитячо-юнацьких спортивних школах, адже мені дуже подобається навчати дітей футбольній майстерності та передавати їм свій досвід.

 

  • Чому обрали саме НУБіП України?

     — Обрав НУБіП України, бо впевнений, що його професійний викладацький склад, чудова матеріальна база та досвід допоможуть здобути якісні професійні навички та знання, щоб тренувати майбутніх чемпіонів та отримувати задоволення від своєї улюбленої справи. А найбільшим задоволенням для тренера, є успіхи його вихованців!

  • Дякуємо Олеже, бажаємо Вам високих спортивних досягнень та успіхів у тренерській діяльності!

 

Бесіду провела викладач
кафедри фізичного виховання,
Олена Отрошко

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook