Лілія Шевченко: мрію навчатися на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБІП України!

29 червня 2022 року

 Ось і настав час обирати університет для одинадцятикласників українських шкіл, попри складні умови війни, яка триває вже не перший місяць Україна продовжує жити і будувати плани на майбутнє! Сьогоднішні випускники шкіл продовжують обирати свій майбутній шлях – шлях навчання, розвитку та самовдосконалення.

  Наша співрозмовниця вже чітко обрала і університет, і факультет на якому мріє навчатися!

  •    Добрий день, Лілія! Розкажіть про себе, про свою родину?

  – Мене звати Шевченко Лілія Ігорівна. Мені сімнадцять років. Родина в мене невелика: маю батьків військовослужбовців і меншу сестричку Іринку. Коли настав важливий момент вибору вузу, з яким я пов'яжу своє подальше життя, мої батьки порадили саме Національний університет біоресурсів і природокористування України.

  •  Де Ви навчаєтесь зараз та який фах хочете обрати в майбутньому?

 – На даний час я – випускниця опорного закладу загальної середньої освіти Узинської ЗОШ I-III ступенів №1. В майбутньому мрію вступити до НУБІП України, на гуманітарно-педагогічний факультет, з вибором спеціальності, ще трошки вагаюся, але впевнена це буде спеціальність "Філологія" або "Журналістика".

  •  Чим Ви цікавитесь в житті?

  – Із дитинства я цікавилася танцями, любила малювати та наполегливо займалася вивченням англійської мови. Зараз, на мою думку, це вплинуло на мій вибір спеціальності.

  •  Розкажіть, де Ви дізналися про гуманітарно-педагогічний факультет Національного університету біоресурсів та природокористування України та чим він Вас зацікавив?

  – Щоб визначатись в який університет вступати, я довго шукала інформацію в інтернеті, але з остаточним моїм рішенням допомогли рідні. А набагато ширшу інформацію про гуманітарно-педагогічний факультет мені надали викладачі кафедри філософії та міжнародної комунікації. НУБіП мене зацікавив саме тим, що він надає можливість отримати подвійний диплом, закордонними практиками, зручним розташуванням та активним і цікавим студентським життям, саме тому я обираю даний заклад освіти.

  •  Скажіть чому обрали саме цю спеціальність?

  – Більше схильна я саме до філології, бо вважаю, що це відкриті двері в успішне майбутнє, адже англійська мова на сучасному етапі використовується в усіх сферах життя. Знання іноземної мови завжди дає більше можливостей, перспектив та переваг у будь-якій сфері діяльності. Завдяки цьому я можу реалізувати себе у майбутньому як викладач, перекладач, журналіст, дипломат чи гід. Також, успішно працювати я зможу онлайн, що в сучасному світі дуже важливо.

  •  Які Ваші плани на майбутнє?

 – На сьогоднішній день – успішно скласти мультипредметний тест. Крім того, важливий правильний вибір пріоритету при вступі, НУБіП України – пріоритет №1! У майбутніх планах – гарно навчатися на гуманітрано-педагогічний факультет НУБіП України та гідно його закінчити, досконало оволодіти омріяною професією, постійно розвиватися в усіх сферах життя та стати успішною, щасливою людиною.

  •   Дякую за цікаву та щиру розмову! Бажаю тобі успіхів та реалізації всіх планів і задумів! Чекаємо в колі студентів гуманітарно-педагогічного факультету!

 

 

Розмову в дистанційному режимі провела
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації
Ірина Матвієнко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook