Перший випуск бакалаврів спеціальності 076 - Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

27 червня 2022, 11:22
      Вручення диплому Бакалавра – це особливий момент для кожного студента, який підводить лінію важливого життєвого періоду. Диплом може бути перший і єдиний. Хтось здобуває декілька освіт і може мати декілька дипломів. Але є моменти, коли отриманий диплом має особливу вагу і цінність. Це можна сказати про перший випуск курсу спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", який відбувся 24 червня на економічному факультеті.
     Ці чотири роки були не простими. Спочатку пандемія, потім війна завадили в повній мірі насолодитися студентським життям. Ми всі разом виходили зі складної ситуації. Проте, за той короткий проміжок свободи нам вдалося започаткувати пейнтбольний турнір, ми відвідали ряд Бізнес-івентів, виставок, організували екскурсії, атестували курс спеціальності. Так, могли б більше, але виходили з нових реалій, з наявних можливостей.
     Пам’ятаю 1 вересня 2018 року. Як присів поруч хлопчини, який почав помітно нервувати після того як представили кураторів. Це був Назар Деркач. Він так перенервував, що більшість наступних сесій доздавав, а не здавав. Розумію, що підлітку, який залишив дитячий будинок сімейного типу і вступив на стаціонар на контракт було надзвичайно важливо допомогти своїм близьким, тому постійно поєднував роботу і навчання. Доздав! Вітаю! Сьогодні, як і всі присутні, він БАКАЛАВР. Для справжнього ПІДПРИЄМЦЯ неважливо «як?», головне «Результат»!
     Пам’ятаю також, після посвяти познайомився з чудовою сім’єю. Приємні, хороші, порядні люди. Для голови сімейства, Ігоря Івановича, було важливо знати «куди потрапив», де навчатиметься його син Саша Слизун. Сьогодні Олександр боронить нашу країну у лавах Збройних Сил України і паралельно продовжує навчання заочно. Це його вибір. У кожного свій шлях. Вірю, що цей загартований життям юнак, свого часу також отримає ступінь БАКАЛАВРА!
     Важливо згадати кожного і кожну з першого випуску підприємців: Григорій Аль-Арадж, Вадим Берекеля, Анастасія Більська, Ігнат Владов, Олександр Ганєв і Олександр Золотько, Олександр Скузоватов, Андрій Гримуд, Сергій Додачко, Іван Дуда і Іван Желуденко, Максим Згортюк і Максим Корж, Віктор Іваненко, Марія Коробка, Вікторія Кремінь, Влад Петров і Влад Стасюк, Віталій Шут. Випускники, пам’ятайте, що кожен з вас має задатки успішного підприємця і успішного управлінця. Вірю, що ви зможете в повній мірі реалізуватися в цьому житті. Я вам щиро цього бажаю!
  
       На фото проректор з науково-педагогічної роботи Кваша С.М. вручає дипломи з відзнакою Додачку Сергію і Дуді Івану.
      Першопрохідці завжди герої і творять історію. Колись героями для молоді були Юрій Гагарін і Ніл Армстронг. З часом їх змінили Стів Джобс, Сатоші Накомото та Ілон Маск. Здалося, що дух свободи, новаторства, підприємництва переміг філософію мілітаризму, але зло набуло нових форм. Боротьба триває…

 

      Друзі, час швидкоплинний і майбутніх героїв визначатимуть не тільки випускники-підприємці, а кожен хто став бакалавром в цей непростий час і всі хто наближає Україну до перемоги!

 

 Вірте в себе, у свої сили. У вас неймовірні можливості! Реалізуйте їх!

 

Сергій Нікітченко,
доцент кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності, куратор курсу 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook