На Херсонщині внаслідок обстрілу загорілося поле та замінований ліс

24 червня 2022 року
Укрінформ

На Херсонщині внаслідок обстрілу загорілося поле та замінований ліс

На Херсонщині на території Великоолександрівської громади горить ліс та поля, у Кочубеївській громаді масштабна пожежа на полі та в лісі перекинулася на село, її ліквідували самі мешканці.
Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА.

«На території Великоолександрівської громади горить ліс та поля. Але гасити пожежу не можуть, бо ліси заміновані», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у громаду почали привозити продукти з Берислава. На території громади немає інтернету. Підстанції з мобільним зв'язком отримали живлення і почав пробиватись мобільний зв'язок, але ще слабенький.

У Кочубеївській сільській тергромаді внаслідок масового ворожого обстрілу сталася масштабна пожежа на полі та в лісі. Пожежа перекинулася на село, згоріли господарські будівлі, значно постраждали будинки, перебито лінії електропередач, вбито велику рогату худобу, жертв серед населення немає. Жителі громади самотужки ліквідували пожежу, додали в ОВА.

Про пожежу також інформує у Фейсбуці Кочубеївська сільська територіальна громада. Тут зауважили, що гасили пожежу до пізньої ночі, зранку ще були місця, де тліло. Завдяки мешканцям електропостачання та газопостачання відновлене.

Як повідомлялося, ситуація на Херсонщині залишається напруженою, особливо у тимчасово захоплених селах Бериславського та частини Каховського районів. Важкі бої йдуть в селах, які межують з Миколаївською та Дніпропетровською областями.

 

Джерело: Укрінформ. https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/3512554-na-hersonsini-vnaslidok-obstrilu-zagorilosa-pole-ta-zaminovanij-lis.html

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook