Наталія Бобошко з Прилук обирає спеціальність «Журналістика» в НУБіП

20 червня 2022 року

– Вітаю в НУБіП України, Наталю. Розкажіть, будь ласка, про себе.

  – Родом я з чарівного міста-фортеці Прилуки. Навчаюся на четвертому курсі Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу, я активна і непосидюча, тому завжди брала участь в заходах, які проходили в коледжі. Зараз мрію про вступ до НУБіП України, тому що впевнена, що тут я зможу отримати прекрасну базу знань, які допоможуть в розвитку та самореалізації.

 Звідки дізналися по НУБіП?

– Про НУБіП України я дізналася навесні 2021 року, коли брала участь у студентсько-учнівській науково-практичній онлайн-конференції «Сучасна гуманітарна наука в інтерпретації молодих дослідників», де я представляла свою роботу, яка має назву «Дослідження ефективності методів безкоштовного просування власного відеоканалу на сервісі YOUTUBE», тоді я зайшла на сайт університету і почала вивчати інформацію про гуманітарно-педагогічний факультет та спеціальність «Журналістика».

– Чому саме журналістика? Що остаточно вплинуло на Ваш вибір?

– Журналістика була моєю мрією ще з дитинства, я переглядала різні телепередачі і випуски новин, захоплювалася тим, як влучно журналісти могли описати проблему чи подію, підібрати потрібні слова, щоб доторкнутися до струн душі телеглядача. Тому сумнівів з приводу вибору професії не було.

– Чим Ви захоплюєтеся?

– Моє захоплення – це монтаж відео, і це захоплення має свою міні історію. Ще під час перегляду різних передач мене захопило те, яку гарну картинку ми можемо споглядати, і мені стало цікаво, як це все виходить. Вступивши до коледжу, я дізналася, що в нас діє гурток відеозйомки та монтажу, хоча пішла я туди не одразу, засоромилася, але встояти перед спокусою змонтувати власне відео не змогла, тому вже на другому курсі я почала знімати і монтувати ролики для YouTube каналу нашого коледжу.

 

– Про що Ви мрієте в майбутньому?

– Я мрію розповідати людям про все чого вони ще не знають, показати все те, чого вони ще не бачили. Мрію про вступ. Мрію про мир і про спокійне майбутнє нашої неньки України.

 

Розмову вела Тетяна Чумак,
доцент кафедри журналістики та мовної комунікації

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook