Бакалаври землевпорядники успішно склали атестаційний екзамен

20 червня 2022 року
     Протягом 16-17 червня 2022 року на факультеті землевпорядкування 66 здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» складали підсумкову атестацію.

     Атестаційний екзамен пройшов успішно у дистанційному форматі із використанням платформи Cisco Webex Meeting та навчально-інформаційного порталу НУБіП України (elearn). Усі допущені до складання підсумкової атестації випускники бакалаври вийшли на зв’язок і підтвердили свої знання та вміння набуті протягом навчання за освітньою програмою «Геодезія та землеустрій».

Згідно з наказом ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка оцінювала студентів Екзаменаційна комісія під головуванням завідувача кафедри землевпорядного проектування, професора Андрія Мартина. До складу комісії також увійшли завідувач кафедри геодезії та картографії, професор Іван Ковальчук та завідувачка кафедри управління земельними ресурсами, професор Ольга Дорош. Секретарем комісії було призначено завідувача лабораторії кафедри земельного кадастру Марину Литвин.

     На початку роботи Екзаменаційної комісії до учасників підсумкової атестації звернувся декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков, який наголосив, що Атестаційний екзамен є підсумковим контролем на шляху до отримання відповідної кваліфікації і диплому бакалавра. Також Тарас Олексійович доповів Екзаменаційній комісії, що до підсумкової атестації допускаються здобувачі вищої освіти, які виконали всі вимоги освітньої програми та навчального плану.

     Програма атестаційного екзамену була розроблена відповідно до «Положення про екзаменаційні комісії у НУБіП України». Її та всі інші необхідні документи розміщені на офіційній сторінці факультету у розділі «Літня екзаменаційна сесія 2021-22 н.р.» (https://nubip.edu.ua/node/74570).
     Традиційно, атестаційний екзамен складався із двох блоків: з тестового контролю на платформі Elearn і співбесіди з членами екзаменаційної комісії. У першій частині здобувачі відповіли на 14 тестових завдань різної складності, а в другій отримали 3 запитання у відкритій формі, після чого надавали письмову відповідь. Заключним етапом оцінювання була усна співбесіда задля остаточного визначення рівня засвоєних знань.

     Під час екзамену здобувачі проявили старанність та організованість. Випускники-бакалаври показали високий рівень як теоретичних знань, так і практичних навичок набутих під час навчання обраної спеціальності. А студентки четвертого курсу Надія Іщенко та Анастасія Шамчук підтвердили високий рівень знань і «червоні дипломи».

     Щиро вітаємо наших здобувачів із успішним складанням підсумкової атестації та бажаємо нових здобутків, впевненості і вдалого вступу в магістратуру рідного університету!
     Випуск та вручення дипломів бакалаврів випускникам за спеціальністю «Геодезія та землеустрій» заплановано на 24 червня 2022 року.

Ольга Пронь,
студентка факультету землевпорядкування

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook