Відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії агробіологічного факультету

16 червня 2022 року

 

16 червня на платформі Zoom відбулося засідання навчально-методичної комісії агробіологічного факультету.

 

Відкриваючи роботу навчально-методичної комісії секретар, доцент Анатолій Бобер ознайомив присутніх з порядком денним засідання. У роботі засідання комісії взяли участь НПП факультету, які є авторами навчально-методичних розробок та ЕНК, що були подані на розгляд та затвердження.

 

Далі навчально-методична комісія розглянула та рекомендувала до розгляду та затвердження на Вченій раді факультету навчально-методичні видання та ЕНК підготовлені співробітниками агробіологічного факультету. Їх представив секретар навчально-методичної комісії Анатолій Бобер.

1. Робочий зошит для проходження навчальної практики з дисципліни «Овочівництво» для студентів ІІІ курсу спеціальності 201 «Агрономія». Автор: к. с.-г. н., доцент Кутовенко В.Б.

2. Робочий зошит для проходження навчально-ознайомчої практики з дисципліни «Овочівництво» для студентів І курсу спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство». Автор: к. с.-г. н., доцент Кутовенко В.Б.

3. Методичні вказівки «Хімія (частина 1. Загальна хімія)» для самостійної роботи студентів спеціальності 187 – «Деревообробні та меблеві технології». ступінь освіти «Бакалавр». Автори: д.х.н., професор Антрапцева Н.М., к.х.н., доцент Солод Н.В., к.х.н., доцент Кочкодан О.Д.

4. ЕНК з дисципліни «Органічне овочівництво відкритого і закритого грунту» для студентів ОП 203 «Садівництво та виноградарство». Автор: к. с.-г. н., доцент Слєпцов Ю.В.

5. ЕНК з дисципліни «Нішеві плодові культури» для студентів ОС «Магістр» спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство». Автор:          д. с.-г. н., професор Меженський В.М.

6. ЕНК «Квітникарство відкритого грунту» з дисципліни «Квітникарство відкритого і закритого грунту» для студентів ОС «Магістр» спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство». Автори: к. с.-г. н., доцент Шевчук Н.В., асистент Гаврилюк О.С.

7. ЕНК «Квітникарство закритого грунту» з дисципліни «Квітникарство відкритого і закритого грунту»  для студентів ОС «Магістр» спеціальності 203 «Садівництво та виноградарство». Автори: к. с.-г. н., доцент Гаврись І.Л., к. с.-г. н., доцент Кутовенко В.Б.

8. ЕНК «Основи наукових досліджень» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 201 «Агрономія». Автори: д. с.-г. н., професор Цюк О.А., д. с.-г. н., доцент Літвінов Д.В., асистент Гаврилюк О.С.

Під час обговорення навчально-методичних видань та ЕНК активну участь взяли заступник голови навчально-методичної комісії факультету, доцент Володимир Завгородній, професор Віталій Коваленко, доцент Борис Мазур.


Також на засіданні навчально-методичної комісії було розглянуто та затверджено робочі програми навчальних дисциплін, які викладаються на агробіологічному факультеті для студентів ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» спеціальностей 201 «Агрономія» і 203 «Садівництво і виноградарство». Зокрема заступник голови навчально-методичної комісії факультету, доцент Володимир Завгородній звернув увагу присутніх на перегляді змісту програм навчально-ознайомчих та навчальних практик.

 

 

 Анатолій Бобер,

Cекретар навчально-методичної комісії агробіологічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook