Відбувся перший етап конкурсу студентських наукових робіт

10 грудня 2021 року
10 грудня 2021 року кафедра економічної кібернетики провела перший етап конкурсу студентських наукових робіт для членів студентського наукового гуртка «Кібертонус», відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 05.11.2021 р. № 1179 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році».
 
Метою проведення конкурсу є сприяння реалізації здібностей обдарованих студентів, стимулювання їх до творчого самовдосконалення, розкриття та використання наукового потенціалу. На розсуд комісії студенти спеціальностей «Економічна кібернетика» та "Цифрова економіка" представили різнопланові та неординарні дослідження. Всього було заслухано 12 робіт, які були підготовлені студентами кафедри економічної кібернетики.
 
Изображение выглядит как текстАвтоматически созданное описание
 
За результатами  обговорення визначені переможці, які отримали рекомендації:
  • для  участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Економічна кібернетика":

Суліма Марія Іванівна слухачка 1 року магістратури  ОПП "Економічна кібернетика" з науковою роботою " Сценарійний підхід до прогнозування пандемії COVID-19"
Тараненко Андрій, студент 3 курсу ОПП "Цифрова економіка" із науковою роботою на тему: " АНАЛІЗ ВПЛИВУ COVID-19 НА СТАЛЕ ІНВЕСТУВАННЯ: КЕЙС ESG ETF"
Кравченко Юрій, студент 3 курсу ОПП  "Цифрова економіка"   із науковою роботою на тему: "МОДЕЛІ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ МАКРОЕКОНОМІЧНИХ ПРОЦЕСІВ"

  • для  участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт  зі спеціальності «Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом» :

Ремінна Поліна студентка 3 курсу ОПП " Цифрова економіка  " із науковою роботою на тему: "АНАЛІЗ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ДОСВІДУ СТАЛОГО ІНВЕСТУВАННЯ НА ПРИКЛАДІ ETF"

 
Марина Негрей,

к.е.н., доц., доцент кафедри економічної кібернетики 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook