Участь НПП кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі у Всеукраїнській науково-практичній конференції «ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ СФЕРИ: ВИКЛИКИ СЬОГОДЕННЯ ТА РЕАЛІЇ»

26 травня 2022 року

   За підтримки Міністерства освіти і науки України, Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, Криворізького державного педагогічного університету, Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на базі Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» 26.05.2022 року була проведена Всеукраїнська науково-практична конференція.

    На конференції учасники та зокрема доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Гераймович В. Л. були активними в конструктивному діалозі науковців, науково-педагогічних та педагогічних працівників, здобувачів освіти що дало змогу об’єднати учасників конференції навколо вирішення актуальних питань: створення сучасного освітнього середовища закладу освіти; взаємодія з молоддю; обмін досвідом в цей важкий час.

      Сьогодні є архіважливим допомагати одне одному онлайн та не лише, поширювати інформацію, займатися наукою та допомагати студентам і самим собі. Тримати зв'язок, м'яко переконувати, підбадьорювати, жартувати - теж важливо. Берегти себе й турбуватися про своє виживання - неймовірно важливо. Для НПП кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі саморегуляція особистості у професійній освітній діяльності віддзеркалює ступінь сформованості мотивації до розв’язання професійних завдань, наукової діяльності та впевненості у професійному призначенні, значущості професійних та особистісних цінностей, рішучості, включно до самопожертви, готовность твердо і непохитно виконувати свій професійний обов’язок за будь-яких умов.
 
Руслан Буряк 
завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook