Підвищення кваліфікації співробітниками кафедри технологій виробництва молока та м’яса
Викладацька і наукова робота потребують постійного фахового зростання. Під егідою Національної академії аграрних наук цьогоріч були організовані курси підвищення кваліфікації для викладачів. В період з 23 по 27 травня 2022 року науково-педагогічні працівники кафедри технологій виробництва молока та м’яса, в повному складі, пройшли підвищення кваліфікації в одній з провідних наукових установ України – Інституті розведення і генетики тварин ім. М.В. Зубця. В програмі підвищення кваліфікації, яка передбачала 40 годин дистанційних аудиторних занять провідні науковці Інституту ділились власним досвідом та сучасними тенденціями з розведення і селекції тварин, відтворювання поголів’я, методів біотехнології у тваринництві, стану племінних генетичних ресурсів тваринництва України та проблем збереження генофонду та біорізноманіття.
Кафедра технологій виробництва молока та м’яса вдячна адміністрації і співробітникам Інституту розведення і генетики тварин ім. М.В. Зубця за змістовні і цікаві заняття, які дозволили отримати нову інформацію та поспілкуватись з колегами на теми розвитку галузі тваринництва України.
Завідувач кафедри, доктор с.-г. наук, професор
Анатолій УГНІВЕНКО