Випускниця харківської школи Пенькова Анастасія – «Мрію навчатися за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура»

25 травня 2022 року
     Випускникам шкіл 2022 року навряд чи можна позаздрити ‒ разом з усією країною вони переживають велику кількість болю та страху. Весь український народ згуртувався для боротьби з ворогом. Кожен українець у міру своїх сил долучається до наближення перемоги. Діти навчаються дистанційно, що гарантує їм безпеку. Навчання дає їм шанс хоч на якийсь час забути про війну і відволіктися від важких новин. Але все ж таки попереду закінчення школи, вступ до обраного закладу. Наша розмова сьогодні із випускницею Харківської школи Пеньковою Анастасією.

  • Розкажіть про себе.

     — Я народилась у м. Харкові. Закінчую 11-й клас та планую вступати до університету. Дуже люблю тварин та все, що з ними пов'язано. З 14 років я займаюсь у гуртку юннатів у Харківському зоопарку. Також я волонтер та юний кінолог Харківського притулку для тварин КП "Центр поводження з тваринами". Маю сертифікат про закінчення школи юного кінолога. Багато читаю наукової літератури. Однією з улюблених книг є книга «Не рычите на собаку» Карен Прайор. Ця книга пов'язана з дресируванням морських ссавців, що є частиною моєї мрії.

  • Чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБіП України?

     — Обрала спеціальність 207 «Водні біоресурси та аквакультура» бо вважаю, що саме вона є найбільш наближеною до того, чим я хочу займатися у житті та ким я мрію стати. НУБіП вважаю найкращим та перспективним закладом вищої освіти.

  • Звідки дізналися про факультет?

     — Спілкувалася багато з людьми різних куточків України, які одноголосно радили саме цей факультет та Університет. Обрала НУБіП України – бо він є найкращим в Україні і одним з найвідоміших українських університетів в Європі. А головне ‒ він дає велику кількість можливостей для розвитку і самореалізації. Детальніше про університет та особливістю вступу 2022 дізналася на дні відкритих дверей, де отримала відповіді на свої запитання.

  • Чого очікуєте від навчання в університеті?

     — Під час навчання я планую максимально використовувати усі можливості, що надає Університет, отримати сучасні знання від висококваліфікованих викладачів.

  • Чи маєте вже плани після закінчення навчання?

     — Після навчання маю плани реалізовувати себе у здобутій професії у мирній та процвітаючій країні.

  • Які маєте уподобання та інтереси, окрім навчання?

     — Окрім навчання я займаюсь канікросом у центрі поводження з тваринами. Займаюсь вивченням морських ссавців. Люблю коней, тому за можливістю проводжу з ними час. Займаюсь дресируванням собак. Багато часу проводжу в дельфінарії, спостерігаючи за поведінкою дельфінів. А взагалі, в НУБіП України я сподіваюся здійснити свої мрії, познайомитися з новими друзями!

Розмовляла доцент кафедри
технологій виробництва молока та м’яса
Тетяна Антонюк

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook