ВІДБУВСЯ ЗАХИСТ КУРСОВИХ РОБІТ СТУДЕНТІВ ОС «БАКАЛАВР» 3 КУРСУ СКОРОЧЕНОГО ТЕРМІНУ НАВЧАННЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ВНУТРІШНІ ХВОРОБИ ТВАРИН»

20 травня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   18 травня 2022 року відбувся захист курсових робіт з навчальної дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» студентами ОС «Бакалавр» 3 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 211 «Ветеринарна медицина».

   Кожен лікар ветеринарної медицини, який працює у державній установі, чи в приватних клініках, несе повну відповідальність за хвору тварину, яку він лікує. Головним документом, який засвідчує проведену лікарем ветеринарної медицини роботу, є історія хвороби тварини. Студенти факультетів ветеринарної медицини вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації, на завершальному етапі навчання проводять курацію хворих тварин, оформляють «Академічну історію хвороби» і захищають її як курсову роботу. Це сприяє закріпленню теоретичних знань із внутрішніх хвороб тварин, набуттю навичок прийняття самостійних рішень, виробленню в них лікарського мислення та розвитку навичок організаторської роботи.

   Студенти курсу вчасно оформили академічні історії хвороби та надіслали на перевірку викладачам, д.вет.н, доценту Голопурі С.І., та доценту Бойко Н.І.

   Захист відбувався в online-форматі з використанням сервісу webex. Попередньо студентам було повідомлено про дату захисту курсових робіт в ЕНК «Внутрішні хвороби тварин» в розділі «Новини» та надіслано посилання на відеоконференцію https://elearn.nubip.edu.ua/mod/forum/discuss.php?d=58341.

   Серед усіх курсових робіт найкращими були визнані роботи у Зарічанської Олі, Вержбицького Юлія, Кроо Кароліни, Терещук Дар’ї.

 

Наталія Бойко доцент кафедри
терапії і клінічної діагностики


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook