Профорієнтація, міжнародна діяльність, кадрове забезпечення і наукова робота в центрі уваги агробіологічного факультету

19 травня 2022 року

 

18 травня  відбулося засідання  вченої ради агробіологічного факультету в змішаному форматі.  На засіданні розглянули важливі питання щодо кадрового забезпечення, профорієнтаційної роботи і формування контингенту студентів факультету.

Першим питанням порядку денного було присвоєння вченого звання професора кафедри землеробства та гербологіі доценту кафедри землеробства та гербології д. с.-г. н. Дмитру Літвінову. Оксана Тонха відмітила професіоналізм, працьовитість, високий науковий рівень здобувача. В обговорення взяли участь завідувач кафедри землеробства та гербології Семен Танчик, завідувач кафедри рослинництва Світлана Каленська, професор кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М. О. Зеленського Ганна Ковалишина.  Вони відмітили високий професійний рівень Літвінова Дмитра Вікторовича, його професіоналізм, відданість наукові справі, працьовитість та підтримали його кандидатуру, щодо рекомендації на звання професора кафедри землеробства та гербологіі.

Також був заслуханий звіт відповідальної за міжнародну діяльність на факультеті доц. Ольга Кравченко. В своїй доповіді вона проінформувала присутніх про досягнення в міжнародній діяльності, зупинилася на міжнародних практиках студентів що відбувалися в Данії, Нідерландах, Франції, Німеччині. Відмітила участь у міжнародних конференціях, міжнародних конкурсах студентів факультету. Проаналізувала міжнародну діяльність викладачів, зупинилася на грантових програмах, міжнародних конференціях, публікаціях в міжнародних виданнях. Приділила увагу завданням, які сприятимуть покращенню міжнародної діяльності, наголосила на важливості отримання інформації студентів та викладачів, щодо можливостей розширення міжнародної співпраці.

 

Володимир Завгородній доповів про результати роботи методичної комісії та виніс на затвердження до друку навчально методичні літератури.

Декан факультету Оксана Тонха ознайомила присутніх з основними завданнями: підвищення профорієнтаційної роботи, участь в наукових проектах, публікаційна активність викладачів, підготовка до святкування 124 річниці університету та ін.

Ніна Бикіна,
секретар Вченої ради агробіологічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook