«Віримо, мріємо, допомагаємо» – гасло Євгена Болибіка студента факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

17 травня 2022 року

     Добро і милосердя – це два крила, на яких тримається людство. Волонтерство для студентів є невичерпним джерелом набуття громадянської освіти, можливістю вчитися та сприяти розвитку солідарності в країні, можливістю реалізувати себе у служінні суспільству.

     Від моменту початку повномасштабної війни Росії проти України чимало людей в Україні і світі на своєму місці організувалися для допомоги військовим та потерпілим від війни. Сьогодні кожен із нас на своєму фронті наближає перемогу над російським загарбником. Щоб підтримати наші Збройні Сили, багато українців почали займатись волонтерською діяльністю: організовують збір коштів, закупляють необхідні товари, допомагають з перевезеннями.

     Наші студенти займають активну соціальну і життєву позицію. Одним з них є Євген Болибік, студент 1 курсу магістратури спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно вимірювальна техніка», освітня програма «Якість, стандартизація та сертифікація» факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

      Євген створив креативне агенство із повної віддачі людям, добровільної допомоги заради однієї перемоги (збір коштів, ліків, одягу і харчових продуктів), що займається також розробкою сайтів, маємо вже працюючих два:

-           для кейтерингу розроблено концепцію участі та лендінг у «ГастроВійська» для допомоги переселенцям їжею.

-           для ательє, яке раніше займалось пошиттям одягу, а зараз форми та спорядження для наших хлопців із ЗСУ, територіальної оборони.

 

 

 

 

      Також Євген разом із командою однодумців займається транспортуванням гуманітарної допомоги до міст, які постраждали, останніми такими містечками, що отримали гуманітарну допомогу є Буча, Ірпінь, Стоянка 2, Попасне і багато інших, які потребують постійної допомоги.

     Життя та здоров’я людини завжди є найголовнішим правом та найбільшою цінністю, а нині – особливо. І найперше, що необхідно зараз робити – це дбати про життя та здоров’я людей. Кожен інформаційний пост у соцмережах, кожна дія для донесення правди про нашу справедливу боротьбу, кожна сплетена маскувальна сітка для наших військових чи територіальної оборони, кожен дитячий малюнок проти війни, найменша допомога ближньому їжею, ліками, прихистком рухає нас вперед – до перемоги – та послаблює ворога.

     Усім нам нелегко, кожному з нас зараз є чим поділитися з іншими, адже кожен із нас по-своєму переживає війну та вкладає частинку себе заради нашої перемоги. Саме в проявах людяності одне до одного, в доброму слові підтримки та згуртованості – наша сила. Кожен волонтер сьогодні всіма своїми силами прагне наблизити перемогу над агресором.

     У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху.

     Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Ви витрачаєте вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти.  Для Вас найціннішою подякою є розуміння того, що Ви реально можете врятувати людське життя.

 

 

 

 

 

  

     Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею. Бажаємо, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру! Низький уклін  усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе! Доземний уклін Вам, дорогі волонтери, за небайдужість й добросердечність.

 

Тримаймося. Разом – ми сила. І ми обов’язково переможемо.

Слава Україні! 

Тетяна Розбицька, PhD
куратор групи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook