Наукові здобутки презентували аспіранти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

16 травня 2022 року

     В травні 2022 року відбулося засідання вченої ради факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, що було присвячене атестації аспірантів та здобувачів, відповідно до наказу ректора від 20.04.2022 № 232 «Щодо проведення атестації аспірантів та здобувачів, які проходять підготовку в НУБіП України».

     Атестаційна комісія у затвердженому складі на чолі з деканом факультету Ларисою Баль-Прилипко на засіданні заслухали звіти молодих науковців, які доповіли про виконання індивідуального плану, особлива увага була приділена фактичному стану розроблення дисертації, апробація результатів дослідження та публікаційна активність аспірантів та здобувачів.

     Науковці факультету докладно розповіли про наукові праці, опубліковані за темою дисертації за звітний період, статті у наукових фахових виданнях України та виданнях, індексованих у міжнародних наукометричних базах, участь у науково-практичних конференціях та наукові керівники озвучили свою думку, щодо роботи аспірантів та здобувачів.

 

 

     Високий рівень наукової підготовки та гарні показники за всіма видами діяльності продемонстрували всі аспіранти факультету:

  •      Максим Рябовол аспірант вечірньої форми навчання (науковий керівник: д. т. н., проф. Лариса Баль-Прилипко);
  •      Марина Назаренко (науковий керівник: д. т. н., проф. Лариса Баль-Прилипко);
  •      Сергій Лебський (науковий керівник: д. т. н., проф. Лариса Баль-Прилипко);
  •      Юрій Кушнір аспірант вечірньої форми навчання (науковий керівник: д. т. н., проф. Лариса Баль-Прилипко);
  •      Роман Двикалюк аспірант заочної форми навчання (науковий керівник: к. с.-г. н., доцент Леонора Адамчук);
  •      Роман Зінченко (науковий керівник: к. т. н., доцент Юлія Слива);
  •      Людмила Кулакова здобувачка (науковий керівник: к. т. н., доцент Юлія Слива).
  •      Катерина Семенюк (науковий керівник: к. т. н., доцент Оксана Штонда);
  •      Вікторія Кулик здобувачка (науковий керівник: к. т. н., доцент Оксана Штонда);
  •      Оксана Зозуляк здобувачка (науковий керівник: д. т. н., проф. Ігор Паламарчук);
  •      Денис Черевашко (науковий керівник: д. т. н., проф. Ігор Паламарчук);
  •      Галина Терновик (науковий керівник: к. т. н., доцент Людмила Тищенко).

        Також в аспірантській родині факультету поповнення майбутніми науковцями, тому на засіданні було заслухано актуальність обраної тематики та затверджено тему дисертації аспіранту денної форми Владиславу Чечітку (науковий керівник: к. т. н., доцент Юлія Слива) в редакції: «Удосконалення технології виробництва крафтового пива» та Тетяні Колесниковій (науковий керівник: д. б. н., проф. Валентина Корнієнко) в редакції: «Удосконалення технології виробництва кавової олії для застосування в харчовій промисловості».

 

 

      За результатами обговорення звітів аспірантів та здобувачів факультету схвалено рішення про атестацію аспірантів і здобувачів.

     Голова атестаційної комісії Лариса Баль-Прилипко привітала аспірантів, здобувачів і наукових керівників з успішною атестацією, звернула увагу всіх, що необхідно не зупинятися на досягнутому, а підвищувати показники виконання наукової роботи.

 

 

Тетяна Розбицька, PhD
голова аспірантів факультету харчових технологій та
управління якістю продукції
АПК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook