Визначено кращий студентський науковий гурток у І турі Фестивалю студентської науки 2022 року

13 травня 2022, 14:21
У Національному університеті біоресурсів і природокористування України        з 3 по 17 травня 2022 року проходить Фестиваль студентської науки. На кожному факультеті комісія  обирає кращий студентський науковий гурток.

Критеріями оцінки незалежної комісії є інформаційне та змістовне наповнення веб-сторінки гуртка, результативні показники проведеної наукової роботи (з відповідними підтвердженнями) протягом навчального року, а саме публікаційна активність, участь у всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей МОН України, участь у всеукраїнських та міжнародних наукових заходах. Також вагомим показником діяльності студентського гуртка є показники соціальної, міжнародної, культурно-просвітницької та іншої роботи протягом навчального року, та стратегія розвитку студентського наукового гуртка.  

 

 

 

 

Цього року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів переміг гурток «Інноваційні технології у тваринництві» під керівництвом доктора с.-г. наук, професора Вадима Лихача.
Вітаємо переможця та бажаємо успіхів у ІІ турі Фестивалю студентської науки, який відбудеться 17 травня.
 
Голова ради молодих вчених факультету
тваринництва та водних біоресурсів,
Наталія Грищенко 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook