Факультет землевпорядкування відкрив свої двері майбутнім землевпорядникам та геодезистам

9 травня 2022, 9:00
факультет землевпорядкування
   5 травня 2022 року в рамках загальноуніверситетського Дня відкритих дверей факультет землевпорядкування відкрив свої двері випускникам шкіл, гімназій, ліцеїв технікумів і коледжів України. Абітурієнти познайомились колективом факультету, дізналися про переваги навчання майбутніх землевпорядників та геодезистів в НУБіП України. 

   Зі вступним словом виступив декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков, який віртуально познайомив вступників з навчальним корпусом №6 та прилеглою до нього територією.
   Заступник декана з навчальної та виховної роботи Олександр Шевченко розповів абітурієнтам про особливості професії землевпорядника та геодезиста, а також провів онлайн-екскурсію гуртожитком №4 та розповів про умови проживання студентів в ньому.

   Традиційно, вітальні слова прозвучали від представників студентського самоврядування. Голова студентського самоврядування Олександр Вертелецький запросив абітурієнтів вступати в дружну сім’ю факультету землевпорядкування. Наші студенти під час усього періоду навчання завжди активні та готові прийти одне одному на допомогу. Також Олександр зазначив, що факультет землевпорядкування має найпотужнішу збірну з футболу, тож кожен має змогу стати її частиною. Заступниця голови студентського самоврядування Олександра Калініченко розповіла вступникам про кафедру культурології НУБіП України. Наші студенти беруть участь в творчих заходах, є учасниками хореографічних колективів, відвідують різні гуртки та подорожують Україною й за кордоном.

   Представники професорсько-викладацького складу розповіли про переваги навчання саме на факультеті землевпорядкування НУБіП України. Завідувач кафедри геодезії та картографії Іван Ковальчук наголосив, що наші студенти здобувають знання з використанням лише найновітнішого обладнання – електронних тахеометрів та нівелірів, безпілотних літаючих апаратів, GNSS приймачів тощо. Доцент кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Олег Дроздівський зазначив, що професію землевпорядника й геодезиста можна застосовувати в багатьох галузях, тож наші випускники завжди матимуть роботу.

   Заступниця відповідального секретаря Приймальної комісії НУБіП України Євгенія Кривов’яз розповіла про особливості написання мотиваційного листа для цьогорічного вступу в НУБіП України.
   Потому було спілкування і питання-відповіді. Наостанок декан подякував випускникам, їх батькам та викладачам, що завітали на день відкритих дверей саме на факультет землевпорядкування НУБіП України.

Бажаємо випускникам легкого вступу та з радістю чекаємо на зустріч в стінах нашого Університету!

Ольга Пронь,
студентка факультету землевпорядкування

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook